Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ben neyın ne oldugunu bır bir anlattım kız arkadaısma onu sevdıgımı onsuz yapamıyacagımı sonuna kadar söyledim oda benden hoslanıyo buyuk ıhtımal ama nası diyim onsuz yaşayamıyorum şu anda ne yapıyo niye yok yanımda cıldırıyorum bu yaşımda deliriyorum artık yüz kaslarım calısmıyo tepki tamamen veremıyorum aşık oldum ilk defa hayatımda napıcam bilmiyorum kız utangac otesi konusamıyoruz cıldırmamak elde degıl oturup aglasamda faydası yok . ne yapmam lazım ağlıyorum.[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 kızın konusmasını sağlamaya calış konusmadan halledılmez kı ndn utangac bukadar?sana karsı mı herkese karsı mı boyle?[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Klasik kız tiplemesi.... Abi git adam gibi konuş ama kıro gibi davran en büyük ilgi onlara çünki bu kızlar tarafından!!![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Açıl ya kıza tut elinden böleyim biyleyim anlat içinde kalıcaına bi hafta sinemaya git bi hafta yeğe bi bakmışsın geziorsun heryerde misali. İşin şakası onunda sana hisleri olduğundan eminsen yani geç kalma söyle hiç deilse açıl sevmek sevilmek güzel ya bak sende demişsin için bi kötü oluo aşk işte ne güsel onu gördüğünde içindeki kıpırtı ne kadar güzel bişilerdir o ya karın ağrısı onun saçlarını okşaman .. Bunlar hayal olmasın git açıl kıza ya sevgi paylaşılmalı arkadaşım en güzel duygu evrendekii (Eskileri Hatırlar) Ah ahhhhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: SeLDoM, 08 Ekim 2005 01:08 tarihinde demiş ki: Açıl ya kıza tut elinden böleyim biyleyim anlat içinde kalıcaına bi hafta sinemaya git bi hafta yeğe bi bakmışsın geziorsun heryerde misali. İşin şakası onunda sana hisleri olduğundan eminsen yani geç kalma söyle hiç deilse açıl sevmek sevilmek güzel ya bak sende demişsin için bi kötü oluo aşk işte ne güsel onu gördüğünde içindeki kıpırtı ne kadar güzel bişilerdir o ya karın ağrısı onun saçlarını okşaman .. Bunlar hayal olmasın git açıl kıza ya sevgi paylaşılmalı arkadaşım en güzel duygu evrendekii (Eskileri Hatırlar) Ah ahhhhhhhhhhhh Olum sen bizden deilmiydin yaaa, ne böle kızları sevme ayakları filan!![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bak jasminoz gene patlatmış hedeler hödöler... Burda sana bi tek insan gitme konuşma demez GİT KONUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: LordOfBlood, 08 Ekim 2005 01:11 tarihinde demiş ki: said: SeLDoM, 08 Ekim 2005 01:08 tarihinde demiş ki: Açıl ya kıza tut elinden böleyim biyleyim anlat içinde kalıcaına bi hafta sinemaya git bi hafta yeğe bi bakmışsın geziorsun heryerde misali. İşin şakası onunda sana hisleri olduğundan eminsen yani geç kalma söyle hiç deilse açıl sevmek sevilmek güzel ya bak sende demişsin için bi kötü oluo aşk işte ne güsel onu gördüğünde içindeki kıpırtı ne kadar güzel bişilerdir o ya karın ağrısı onun saçlarını okşaman .. Bunlar hayal olmasın git açıl kıza ya sevgi paylaşılmalı arkadaşım en güzel duygu evrendekii (Eskileri Hatırlar) Ah ahhhhhhhhhhhh Olum sen bizden deilmiydin yaaa, ne böle kızları sevme ayakları filan!! Olm işte eskilerden bahsediorum geçmiş acılar bunlar tecrübe babında yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 dirke yüzüne dicem ki bana acı çektirmek ağlatmak sabahlara kadar cok mu hosuna gidio aynen bunu dicem bakalımç.[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Hayır öyle deme ya git açıl direk sana çektirdiğini hislerini belki tam olarak bilmio öyle kaybetme şansın da var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ben açıldım kıza kız ne oldugunu bılıyo herşeyin bi cevap bile veremiyo.[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ben her sabah uyanıpta bu ne ya böyle artık yeter cekemem böle nazı diyipte her gün okulda bana bir bakışıyla tekrar ona aşık olan türden bir salagım.[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Fransuxa, 08 Ekim 2005 01:15 tarihinde demiş ki: Ben açıldım kıza kız ne oldugunu bılıyo herşeyin bi cevap bile veremiyo. said: jasminoz, 08 Ekim 2005 01:16 tarihinde demiş ki: o kızda bi arıza var o zaman.. nası bişi diyemez.. eğer böyleyse kasma hiç.. Onda deil genelinde bi arıza var!!![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Açılmaya devam seviosan bırakma peşini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ya kız sadece bana karsı bakamıyomus gözlerime ya iğrencim ya oda beni seviyo ?!![signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ben öyle kolay kolay yılan birisi değilim sittin sene bırakmam pesini cunku sevıyorum ilk defa yasıyorm böle bi duygu anlamıyorum bilmiyorum hiçbişi boşluktayım resmen.[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Abi GİT ADAM GİBİ açıl. Hayır derse o salak kaybeder evet derse sen kaybedersin![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Yılmıosan savaş franxua ya git hergün açıl telefon et telefonda konuşamıcak konu bulana kadar konuş sadece hissettir kendini ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: LordOfBlood, 08 Ekim 2005 01:27 tarihinde demiş ki: Abi GİT ADAM GİBİ açıl. Hayır derse o salak kaybeder evet derse sen kaybedersin! HAHA unique bi laf bu ya...Tebrikler güsel laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 resmen oturup aglıyorum su anda bılmıyosunuz durumumu gercekten acıyorum gözyaşlarıma eğer ki bi sacmalık olurda bu kız ellerimin arasından ucup gıderse bilmiyorum sonunu bu işin.[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 jasm seldom lord basta olmak uzre cok saolun az bısey de olsa kafam dagıldı uf[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 İnşallah öle bişi olmaz diim ne diyim ama sakın kendini bu kadar kedere verme uğraş olmusa uğraş ama bana anlattıklarından onn da positif olduğu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 jasmin düşman taraf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Fransuxa, 08 Ekim 2005 01:35 tarihinde demiş ki: jasm seldom lord basta olmak uzre cok saolun az bısey de olsa kafam dagıldı uf Bu arada hiç ğroblem değil kardeş sen sıkma canını ya yeterki bu üzüldüğün aşk olsun daha büyük kederler olmasın sonuçta seviosan ki seviosun git peşinden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 :( gülmiycek bi gün bile yüzüm dimi benim yaa.[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Fransuxa, 08 Ekim 2005 01:35 tarihinde demiş ki: jasm seldom lord basta olmak uzre cok saolun az bısey de olsa kafam dagıldı uf Önemlideil kardeşim bende o durumları yaşadım, eğer çıkarsan değmeyeceğini farkedersin. Ama git söyle kız öcü deil. Arkandayım daima.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar