Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

niye böleyim ?

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

ben neyın ne oldugunu bır bir anlattım kız arkadaısma onu sevdıgımı onsuz yapamıyacagımı sonuna kadar söyledim oda benden hoslanıyo buyuk ıhtımal ama nası diyim onsuz yaşayamıyorum şu anda ne yapıyo niye yok yanımda cıldırıyorum bu yaşımda deliriyorum artık yüz kaslarım calısmıyo tepki tamamen veremıyorum aşık oldum ilk defa hayatımda napıcam bilmiyorum kız utangac otesi konusamıyoruz cıldırmamak elde degıl oturup aglasamda faydası yok . ne yapmam lazım ağlıyorum.[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard
Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Sosyal ağlarda paylaş

Açıl ya kıza tut elinden böleyim biyleyim anlat içinde kalıcaına bi hafta sinemaya git bi hafta yeğe bi bakmışsın geziorsun heryerde misali.
İşin şakası onunda sana hisleri olduğundan eminsen yani geç kalma söyle hiç deilse açıl sevmek sevilmek güzel ya bak sende demişsin için bi kötü oluo aşk işte ne güsel onu gördüğünde içindeki kıpırtı ne kadar güzel bişilerdir o ya karın ağrısı onun saçlarını okşaman ..

Bunlar hayal olmasın git açıl kıza ya sevgi paylaşılmalı arkadaşım en güzel duygu evrendekii

(Eskileri Hatırlar) Ah ahhhhhhhhhhhh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SeLDoM, 08 Ekim 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
Açıl ya kıza tut elinden böleyim biyleyim anlat içinde kalıcaına bi hafta sinemaya git bi hafta yeğe bi bakmışsın geziorsun heryerde misali.
İşin şakası onunda sana hisleri olduğundan eminsen yani geç kalma söyle hiç deilse açıl sevmek sevilmek güzel ya bak sende demişsin için bi kötü oluo aşk işte ne güsel onu gördüğünde içindeki kıpırtı ne kadar güzel bişilerdir o ya karın ağrısı onun saçlarını okşaman ..

Bunlar hayal olmasın git açıl kıza ya sevgi paylaşılmalı arkadaşım en güzel duygu evrendekii

Olum sen bizden deilmiydin yaaa, ne böle kızları sevme ayakları filan!![signature][hline]Acıların Patisiyim...
Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....

Sosyal ağlarda paylaş

said:
LordOfBlood, 08 Ekim 2005 01:11 tarihinde demiş ki:
said:
SeLDoM, 08 Ekim 2005 01:08 tarihinde demiş ki:

Olum sen bizden deilmiydin yaaa, ne böle kızları sevme ayakları filan!!

Olm işte eskilerden bahsediorum geçmiş acılar bunlar tecrübe babında yaa
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fransuxa, 08 Ekim 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
Ben açıldım kıza kız ne oldugunu bılıyo herşeyin bi cevap bile veremiyo.

said:
jasminoz, 08 Ekim 2005 01:16 tarihinde demiş ki:
o kızda bi arıza var o zaman..
nası bişi diyemez..
eğer böyleyse kasma hiç..

Onda deil genelinde bi arıza var!!![signature][hline]Acıların Patisiyim...

Sosyal ağlarda paylaş

ben öyle kolay kolay yılan birisi değilim sittin sene bırakmam pesini cunku sevıyorum ilk defa yasıyorm böle bi duygu anlamıyorum bilmiyorum hiçbişi boşluktayım resmen.[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard
Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Sosyal ağlarda paylaş

resmen oturup aglıyorum su anda bılmıyosunuz durumumu gercekten acıyorum gözyaşlarıma eğer ki bi sacmalık olurda bu kız ellerimin arasından ucup gıderse bilmiyorum sonunu bu işin.[signature][hline]cats rulz =) Almeida Uo Shard
Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fransuxa, 08 Ekim 2005 01:35 tarihinde demiş ki:
jasm seldom lord basta olmak uzre cok saolun az bısey de olsa kafam dagıldı uf

Bu arada hiç ğroblem değil kardeş sen sıkma canını ya yeterki bu üzüldüğün aşk olsun daha büyük kederler olmasın sonuçta seviosan ki seviosun git peşinden ya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fransuxa, 08 Ekim 2005 01:35 tarihinde demiş ki:
jasm seldom lord basta olmak uzre cok saolun az bısey de olsa kafam dagıldı uf

Önemlideil kardeşim bende o durumları yaşadım, eğer çıkarsan değmeyeceğini farkedersin. Ama git söyle kız öcü deil. Arkandayım daima.[signature][hline]Acıların Patisiyim...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...