Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekşi sözlüğe üyelik

PatlicanMusakka

Öne çıkan mesajlar

said:
nileppezdel, 07 Ekim 2005 19:43 tarihinde demiş ki:
okur olmanın da pek bi getirisi yok bence

evet sadece karma veriliyor mesaj bile atılmıyor bir nevi kendi çaplarında eğlenme durumu.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

7. nesil sadece 4 yazar almışlar. Çok zor üye olmak şu durumdan sonra. Ayrıca yazar olarak girsen de üyeliğinin iptali yine söz konusu. Çok sıkı takip ediyolar. Formatı çok iyi biliyo olman gerek ki seni de aralarına kabul etsinler falan fişman.
İlle de sözlük diyosan www.privatesozluk.com var.
Ya da paticiğin yeni sistemini bekleyip uotr sozlug'e de takılabilirsin.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Sosyal ağlarda paylaş

Ne formatından bahsediyorsunuz ya 100 tane entry girdiysem 100 de sözlükte istenen formata aitti(sonuç uçtuk) ancak anlamadığım bir şekilde şimdi okurken foruma yazı yazar gibi entry giren insanları görünce bozulmuyor değilim.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Neden sözlükte yazmak istiyorsunuz ben de bunu anlamıyorum. Şu an yeterince cılkı çıkmış, olur olmaz yerlerde reklamı yapılmış sıradan bir yer oldu. Yöneticilerin belki hoşuna giden bir durum bu ama bir yazar olarak iyi olmadığını, eskisi gibi olmadığını düşünüyorum sözlüğün.
Sosyal ağlarda paylaş

bir zamanlar istiyordum ben haksız yere uçurulunca o hevesim kaçtı üstüne üstlük birde mail falan vermişler ulaşım için (haksızlık durumunda) kaç kere mail attık açıp gülmüşlerdir heralde "paahauh,uzahuah" gibi[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

6. nesilden sonra (ki onlardan biriyim :P )sözlüğün boku çıkmış durumda . Olayın o kadar suyu çıktı ki tamamen bir gelir kapısına döndü sözlük . Kitabı çıktı derken şimdi de haftalık dergisi çıkmaya başlamış .

Sözlük Türkiyenin kontrolünü ele mi geçiriyor ? :) ....[signature][hline]A Line Allows Progress, A Circle Does Not .
MaXi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kitabı çıktı derken şimdi de haftalık dergisi çıkmaya başlamış .

derginin ilk sayısını almıştım. farklı bişey olmuş ama ne biliim ben daha iyisini bekliyodum acemilikte vardır tabi ama beklediğim gibi çıkmadı =/[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...