Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Şu anda okudugum kadarı ile Eclipse serverinda kalabalık bir türk grubu olarak gurur verici bir şekilde ilerleme kaydetmişsiniz Eğer Grupta newbie da olsa bir savaşçıya ihtiyacınız varsa herzaman yanınızda olmak isterim Marksman açmayı düşünüorum ileride bounty hunter a çevirecegim ırk da zabrak sizce nasıl bir kombinasyon daha neler gerekli ve oyuna girdigimde bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim herkese iyi oyunlar[hline]Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outerfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 oyuna gırdıgın de mesaj kısmına /tell isim mesaj seklinde yazarsan galaksının obur tarafındakınede mesaj yollamıs olursun. pa ya katılmak ıcın enaxa ıle gorusecen, dıer arkadaslar kırılmasın benımn baglantım onunla oldugu ıcın onu yazdım. pa naboo theed sehrınde oyuna oradan dırek baslayabılırsın yada kısa bı zaman ıcerısnde tatoonıe ye geleceksen hangı sehır oldugu fark etmez bız senı bulur ve gereken yardımı yaparız oyunda /tell sad .... ile bana ulasabılırsın gorusmek uzere(bu arada belirtmekte fayda var biz henuz pa da degılız dedıg8ım gıbı pa ıcın dırek enaxa ıle baglantı kur.) bounty hunter olacaksan oyuna gırer gırmez 1 marksman ve 1 scout meslek satın al sona bunları tamamla akabınde 40000 combat xp yap bounty huntera basla ve yuru yuruyebıldıgın kadar. zabrak fena bır ırk degıl bendede o var ve mınd yuklsek oldugu ıcın cabuk yenıleme yaıyor kendını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 /tell Eaglef /tell Enaxa /tell Madturk bunlardan birine ulaş :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Yardımlarınız için çok teşekkürler oyun gelir gelmez sizinleyim 6 senedir uo bayagı bir sıktı da :)[hline]Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Buradaki arkadaşlar bana icq larını verebilirse sevinirim[hline]Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ICQ : 99038139[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5496 3322 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biander Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 40950686 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bounce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 /tell xerec 16655616 da icq..[hline]Xerec Fermoth, Eclipse, Dark Legion "Kestane Kebap Acele Cevap" www.uzayli.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar