Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk açılacak char ve dostlar

Stalkerx

Öne çıkan mesajlar

Şu anda okudugum kadarı ile Eclipse serverinda kalabalık bir türk grubu olarak gurur verici bir şekilde ilerleme kaydetmişsiniz Eğer Grupta newbie da olsa bir savaşçıya ihtiyacınız varsa herzaman yanınızda olmak isterim Marksman açmayı düşünüorum ileride bounty hunter a çevirecegim ırk da zabrak sizce nasıl bir kombinasyon daha neler gerekli ve oyuna girdigimde bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
herkese iyi oyunlar[hline]Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outerfit
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna gırdıgın de mesaj kısmına /tell isim mesaj seklinde yazarsan galaksının obur tarafındakınede mesaj yollamıs olursun. pa ya katılmak ıcın enaxa ıle gorusecen, dıer arkadaslar kırılmasın benımn baglantım onunla oldugu ıcın onu yazdım. pa naboo theed sehrınde oyuna oradan dırek baslayabılırsın yada kısa bı zaman ıcerısnde tatoonıe ye geleceksen hangı sehır oldugu fark etmez bız senı bulur ve gereken yardımı yaparız oyunda /tell sad .... ile bana ulasabılırsın gorusmek uzere(bu arada belirtmekte fayda var biz henuz pa da degılız dedıg8ım gıbı pa ıcın dırek enaxa ıle baglantı kur.) bounty hunter olacaksan oyuna gırer gırmez 1 marksman ve 1 scout meslek satın al sona bunları tamamla akabınde 40000 combat xp yap bounty huntera basla ve yuru yuruyebıldıgın kadar. zabrak fena bır ırk degıl bendede o var ve mınd yuklsek oldugu ıcın cabuk yenıleme yaıyor kendını.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...