Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amatör site

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

e olmadı işte olmamış yani
mynetin standart site yapmak için kullanılan hedeleri anca bukadar site yaptırmaya yetiyor.
yani mynet standartlarında sayarsak iyi
ama olmamış yani .
gerçi amator demişsin ama sen nasıl diye sorunca olmadı deme hakkım doğuyor galiba.
yazıları biraz ufalt daha iyi olur[signature][hline]Film dl ediyom
Sosyal ağlarda paylaş

heç guzel olmamıs yanı baska bı programda yapsan ıyı hatta geocıtıeste yapsan ıyı ama mynet cok berbat :D hem ben ılk mynette yaptıgımda daga guselını yapmıstım ama hepsını ıptal ettım[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
Sosyal ağlarda paylaş

dandik olmus.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın üstüne gitmeyin ya. Dandikse dandik, yorum istedi diye "dandik" gibi bir terim mi kullanılır. "İyi olmuş, ileride daha iyilerinin de bekliyoruz" gibi bişey söyleyin, yüreklendirin. Aaaa... cıx cıx[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Yazıları kucultmen gerek.
Mynetle site yapmayada kalkma bir daha bundan iyisini yapamazsan Amatorbir sitenin ustune cıkmaz hic biri.
Bu site olmamış. Ama kimsenin ilk sitesi super diildi heralde..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...