Mithr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Okulda Bir Kız Var(Lisede) Herneyse Bu Okula Yeni Geldi Öyle Liv Tyler Gibi Bişi Deil Ama Yinede Hos Kız.Herneyse Küçüklügüme İnelim; Ben Önceden(Halada Öyle :/ ) Birinden hoslandiimi hiç söyleyemezdim daha sonrada içimde kalirdi kafami duvarlara falan vururdum.Suanki Zamana Geri Dönem; Ben Bu Kızdan Hoslaniyorum (Abazan Falam Deilim Hos Kız :( ) Herneyse Ama Birtürlü Açilamiyorum.Hedehödö oluorum kızlarla konusurken rahat olamiyorum.Acaip bisiler oluör annatamiorum :-P Öğle Molalarinda falan genellikle gözgöze geliyoruz ve ben otomatik kafami çeviriyorum, Ahh Çok Utangaçim Pff.Herneyse Çocukluk Yıllarima İndigim Zamanki gibi duygularimi söylemek istiyorum Bıktım yaü söyleyememekten Hade Naş Dese Bile söylemek istiyorum,Da nasi söyleycem bilmiyorum. Ne Kadar ameleyim deilmi :/ Not:Açilmamda Bana Yardimcı Olun Pls :([signature][hline]o_O |Under-Dark| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuşurken açıkça ama samimi bir şekilde anlat. Mümkün olduğunca sakin ol, çok umutsuz gözükme. Onsuz da yapabilirmişsin gibi davran. Daha bi etkili olur ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konusamiorumki o_O[signature][hline]o_O |Under-Dark| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Biraz cesaretlen. Sık görebiliyorsan iyi, aynı sınıftaysan falan. Değilsen de bir bahane bulup konuş, gerisi zaten gelir. MSN'i falan varsa daha da iyi. Hiç konuştun mu kızla?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 konuşmalarını planlama zaten doğaçlama konuş. ona herşey ona bağlıymış gibi davranma arkadaşında dediği gibi. bide çok kısa zamanda kıza açılma zaman geçsin[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 cepten msj atarak veya msnı varsa msnden sölemek gibi bir salaklık yapmada, nasıl acılırsan acıl yuzune kar$ı.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 sen "hedehödö ol" kız da sana "hade naş" desin .. Türkçe konuşursan kızın anlama ihtimali var:)Sadece merhaba demek ,günaydın demek bu kadar zor değil emin ol.."Delirmicen delirmicen.."[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 . [Bu mesaj LordGargamel tarafından 09 Ekim 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 evet , kızım ben .[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: beybin, 09 Ekim 2005 00:24 tarihinde demiş ki: sen "hedehödö ol" kız da sana "hade naş" desin .. Türkçe konuşursan kızın anlama ihtimali var:)Sadece merhaba demek ,günaydın demek bu kadar zor değil emin ol.."Delirmicen delirmicen.." Ay Gaz geldi Pzrts ilk adimlari atayim :-)[signature][hline]o_O |Under-Dark| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ya MSN'ini direk isteme. İyi bi iletişim kurmaya çalış. Yakın davran ama onsuz da yapabileceğini hissettir. Sonra bir şekilde zaten alırsın MSN'ini. ;) Ama sakın acele etme, hızlı davranma.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 belki kızın msn'i yoktur?o zaman da kızı ezmiş gibi olursun.Sadece merhaba de sen ya.Günaydın de,iyi akşamlar de..Günlük konuşmalar işe yarar.[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Üzgün veya mutsuz zamanlarını kolla, böyle bir zamanı olduğunda yardımcı olmaya çalış, onun yanında ol. Yalnız bunu onu tavlamak için değil, gerçekten ona değer verdiğin ve insan olduğun için yap.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yazının ilk kısmını okudum direk sövücektim fırsatçı köpek diye ama 2. cümlede içindekini söylemişsin kurtardın gene :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ahha!yakaladım!led zepelin , seni kızlar beni neden psikolog sanıyor ' ba yönlendiriyorum:) asıl amacınızı anladım ehhe:) sonra neden bize danışıyorlar diyorlar yaa??cık cık.. :P[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ya onlar bize geliyo da cidden ben insan olduğum için yardım ederim insanlara. İnandırıcı değil ama öyleyim işte napiim. Etrafımda mutsuz insanlar görmekten hoşlanmam.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: nileppezdel, 09 Ekim 2005 00:34 tarihinde demiş ki: Üzgün veya mutsuz zamanlarını kolla, böyle bir zamanı olduğunda yardımcı olmaya çalış, onun yanında ol. Yalnız bunu onu tavlamak için değil, gerçekten ona değer verdiğin ve insan olduğun için yap. Ve daha sonrada yaaaa ben bu çocuğu seviyorum ne yapacağım die dost muamelesi gör![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Evet genelde öyle oluyo Lord, ama yine de ben kızlara yardım edince mutlu oluyorum. Ve gerçekten seviyorsan, bırak hoşlandığı çocuğa gitsin mutlu olsun.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... [Bu mesaj nileppezdel tarafından 09 Ekim 2005 00:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Evet sevdiği kız için kendini feda eden iyi çocuk ol. Ama herşey filmlerdeki gibi bitmez canım kardeşim, acısını sen çekersin, onların her haltını görürsün ve gülmek zorunda kalırsın( için kan ağlasada!)[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Yaşadım, biliyorum. Ama mutluyum. Filmlerdeki gibi de değil yani. Yine de o mutlu ise bu bana yeter. Elbet yeni bi kız tanırım, elbet bi kız beni sever. Ve benim de o kızı sevme olasılığımın olması bana yeter.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 kızın ona değip değmeyeciğini nerden bileceksin ki...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 DEğip değmemesi değil onun mutluluğu önemli benim için...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Önüne gelenle çıkan bir kaşar için kusura bakam eğer değmezse asla kendimi feda etmem.![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Önüne gelenle çıkan bi kaşara aşık olmam zaten. Belli bi kişilik standardına uygun olmalı. Neyse uykum var benim. Eken kalkıcam sabah da. Ben böyleyim abi, aşık olunca bi topic açarım yine tartışırız. Herkese iyi geceler...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bir yerden başlaman lazım, çok da zor birşey değil bu diyeceğim ama sana göre zor. kızla samimiyet durumun nedir pek anlamadım ama cesaretini topla hiç muhabbetin yoksa henüz git bir selam ver bir fırsat kolla önce kızla bir ortam kur, öğle aralarında karşılaşıyormuşunuz yanlarına git, ortak konuşacak birşeyler bulursunuz hiç yoktan hocaları çekiştirirsiniz. kendini kasma konuşamam filan, önce relax :P[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. hani pamuk prensesi öpmüştü de prens uyanmıştı pamuk prenses; bizde tam tersi olsa, ben O'nu öpsem gerçek bitse rüya başlasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar