TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Öncelıkle herkese slm ben burda yenıyım knight bolumunden geldım o oyun baya bi sıktı artık neyse size sorularım olacak cwplarsanız sewinirim... 1) bu oyun nerden download edılıo we aylık bi ücret odenıo mu? 2)bu oyun için gereken özellikler nerlerdir?? Cwplarsanız sewinirim şimdiden tesekkurler......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 az once arkadasın yazdıklarını okudum da hiç baslama diosunuz nie ya o kadar mı baımlılık yapıo??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ultima online 1997'de oynanımına official olarak başlanmış bir oyun..uzun uzadıya anlatamayacağım bilmen gereken şunlar.. http://forum.paticik.com/view.php?id=30734 bu adresten oynayabileceğin sunucuları öğrenebilirsin..oyunu official ( resmi ) serverlarında oynayacağım dersen oyunun kutu halini alıp aylık ücretini ödemelisin , yok efendim beleşçiyim diyosan ( bakınız ben ve yüzlercesi ) türkiye deki hali hazırda bulunan sunuculardan birisine gireceksin..baya eski bir oyun oldugundan en dandirik makinelerde bile çalışır sistem sorunun olmaz..eski tabanlı mantıkla oynayacağım diyorsan "sphere" serverlardan birine yok şu an oynanan tarz oynıcam yenilik adamıyım diyosanda "run uo" tabanlı sunuculardan birine gireceksen..türk serverlarına girmek için oyunun orjinalini almana gerek yok..sıkıntıdan yazdım yoksa kasamazdımya..umarım yardımı dokunur..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Arkadaşlar yıllar sonra tekrar ultima olayına girelim dedik. Bize iyi bir server önerebilirmisiniz yerlilerden... (Nebulanın sayfasına dahi girilmiyor, mecbur başka yerde oynıcaz.. ) Sağlam, lagsız bir yer şöyle....[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 burda free shardlarin reklami yasak, bi tanesinin bile verilse kitliyorum bilginize[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Valla sormicaktim ama uo scriptshafting bölümünde zaten bir liste yayınlandığı için sordum. O bölümde paticiğin bir bölümü..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 uo kendi sitesine download koydu sanırım oyle gordum gibi gir bir bak bence http://www.uo.com[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar