Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilkent hazırlık

muzcu

Öne çıkan mesajlar

said:
muzcu, 03 Ekim 2005 02:30 tarihinde demiş ki:
de şey demeyin sen şimdiden isyan ediosan fizik okuyamassın demeyin

yok demem bilirim hazırlığın ne bela olduğunu bir dönem zor çektim[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi özelden sorcaktım da başka bilmek isteyenler de belki vardır diye soruyorum. regulus, irregular olmak nasıl bişi, harbi kötü mü :)[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
NERF SHAMANZzz
Sosyal ağlarda paylaş

biliyorsun bilkent'te almak istediğin bir derste istediğin sınıfı seçmekte özgürsün.
bu da dersi veren hocayı ve kısmen ders saatlerini belirleyebilmen anlamına gelir
irregular olmanın tek kötü yanı seçme alternatifinin azalmasıdır.
yani iksisat için örneklendireyim

2.sınıf 1.dönem dersi ->Econ Theory I
2.sınıf 2.dönem dersi ->Econ Theory II

şu anda birinci dönemdeyiz ve Econ Theory I için 3 alternatifimiz var Kevin Hasker sabah dersi, kevin'la öğleden sonra dersi ve serdar sayanla öğleden sonra dersi
econ theory 2 ikinci dönem dersidir ve alternatifsizdir. almak istiyorsan tek seçeneğin nedim alemdarın sabah dersidir.

çok birşey farketmez zaten okulun yarısı irregular'dır.
bazı bölümlerde irregularları regular yapmak için(hukuk'ta) geçen dönem bazı dersleri açmadılar ama o kadar etkilemiyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

elektronik 2. sınıftayım bende. Doğu cidden bahsettiğin gibi bu arada japonca dersleri için gidiyorum ve şahit oluyorum. Hazırlığın önü #1 zaten :D içine hiç girmedim ama. Takmayan adamlar da var cidden dersleri. Aynı dersi kaç kere almış ya bu adam diyosun içinden[signature][hline]{==:{*__*}:==}
tymaut.blogspot.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...