regulus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: muzcu, 03 Ekim 2005 02:30 tarihinde demiş ki: de şey demeyin sen şimdiden isyan ediosan fizik okuyamassın demeyin yok demem bilirim hazırlığın ne bela olduğunu bir dönem zor çektim[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Endüstri 2. sınıf, sorusu olanlar çekinmesin sorsunlar[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 şimdi özelden sorcaktım da başka bilmek isteyenler de belki vardır diye soruyorum. regulus, irregular olmak nasıl bişi, harbi kötü mü :)[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Wispy, 05 Ekim 2005 20:22 tarihinde demiş ki: Endüstri 2. sınıf, sorusu olanlar çekinmesin sorsunlar +1[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 biliyorsun bilkent'te almak istediğin bir derste istediğin sınıfı seçmekte özgürsün. bu da dersi veren hocayı ve kısmen ders saatlerini belirleyebilmen anlamına gelir irregular olmanın tek kötü yanı seçme alternatifinin azalmasıdır. yani iksisat için örneklendireyim 2.sınıf 1.dönem dersi ->Econ Theory I 2.sınıf 2.dönem dersi ->Econ Theory II şu anda birinci dönemdeyiz ve Econ Theory I için 3 alternatifimiz var Kevin Hasker sabah dersi, kevin'la öğleden sonra dersi ve serdar sayanla öğleden sonra dersi econ theory 2 ikinci dönem dersidir ve alternatifsizdir. almak istiyorsan tek seçeneğin nedim alemdarın sabah dersidir. çok birşey farketmez zaten okulun yarısı irregular'dır. bazı bölümlerde irregularları regular yapmak için(hukuk'ta) geçen dönem bazı dersleri açmadılar ama o kadar etkilemiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 elektronik 2. sınıftayım bende. Doğu cidden bahsettiğin gibi bu arada japonca dersleri için gidiyorum ve şahit oluyorum. Hazırlığın önü #1 zaten :D içine hiç girmedim ama. Takmayan adamlar da var cidden dersleri. Aynı dersi kaç kere almış ya bu adam diyosun içinden[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar