muzcu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 selam ya 1 haftadır yarım yamalak uyuyordum, piyango bugüne vurdu 12 saat uyumuşum :) sabah da 12:40 da ders başlıyordu 11 de sonuçlar açıklandı felan ben se 13:45 de orda olabildim. neyse snıfa gittim de allahtan tahtada kitaplar yazılıydı da ordan aldım. ya ben bu ders programını nerden alıcam :) yani şimdi kitapları aldık ama yarın hangi ders ler var veya hangi ders hangi kitabı istiyor felan bilmiom :P Kur'um intermadiate. sanırım bu 2 dönem okuyacağım anlamına geliyor. bu ve bunun gibi bilgileri öğrenci işlerinden mi, yoksa bölüm sekreterinden mi alıcaz.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 evet 2 dönem okuyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 saol bu çok iyi bi haber valla tek dönem olsaydı baya başımız ağrıcaktı irregular olmamaya çalışcaktık da. , ben ders programını nerden alacam. yani ilk derse girmedik bittik sanırım :([signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 valla aslinda uzatman kolay olurdu. Bi kurda kalirdin olurdu, biterdi. programı nerden alcağını bilemicem kusura bakma .zaten çok geç kaldım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 tek dersin var oda ingilizce yani programa gerek yok ((: (her kurun kitabı ayrıdır)sadece ders saatlerini öğrenceksin okdar yani eğer eskisi gibi aynıysa yine her sabah 08:40 da başlicak dersleriniz ve 5 saat sanırm tabi bilmiyorum gidip öğrenmek lazım. Bu evet 2 dönem olucak tabi kurlarda kalmazsan veya cope da (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 stars da yok mu ? stars ordan students recorda basıcan id ni ve stars sifreni girip bakacan[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 stars da vermez hazırlık programını onu bölümde advisorın düzenlediği için görebiliyorsun tabi bilmiyom değiştimi sistem[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 o zaman bilemicem[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 neyse arkadaşlar çok saolun. salaklık yapıp ilk derse gidemedğim gibi sonradan gittiğim sınıfta yanlış sınıfmış yani yanlış kitap listesi almşım. neyse bugün 1-2 km yürüyüp garanti atmsine gittim yeni kitPLARI aldım eskileri geri verdim felan ders programını hoca astı felan çok saolun yani bi problem kalmadı ama. ben gerçekten çok fazla şaşırdım. bir üniversiteli nasıl bu kadar YOZ ve YÜZEYSEL olabilir diyesim geldi. hazırlık sınıfını gören birisi burası ilim irfan yuvsaı bir üniversite mi yoksa bütün tikilerin kılabırlrın kaşarların toplanma yeri yani bir nevi ankaranın yediteepe ünisi mi diyesi gelir. gerçekten o kadar boş insanlar var ki. adamalr intermediatede kalmşlar off ya tipleri görcen hala hocayı dinlemiyorlar felan. çok kötü çok. kaşar dolmuş zaten bütün okul. tipler resmen Paris moda haftasına ilham kaynağı olcak tarzda yani modayı önden yakip ediyorlar moda yaratıyorlar ehhe[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 iktisatin onu milano podyumlari derler.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 valla az bile demişler :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Dojorel, 17 Eylül 2005 09:45 tarihinde demiş ki: iktisatin onu milano podyumlari derler. +1[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Dojorel, 17 Eylül 2005 09:45 tarihinde demiş ki: iktisatin onu milano podyumlari derler. huehe cok hos :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bu kitleye biran önce alışmaya bak, aksi taktirde öğrencilik yaşamın bunları çekiştirmekle geçer. Bilkent'te herkesi olduğu gibi kabul edeceksin; nasıl sana onların yaşam tarzı ve üniversiteye bakış açıları ters geliyorsa, senin de öğrencilik hakkındaki düşünce yapın başkalarına dokunacaktır (mesela bana;))... Yeditepe'ye, İstanbul'un Bilkent'i dersek daha doğru olur bu arada... P.s: Üniversite: Boynuna pranga vuran iş yaşamından önce, hoş beş vakit geçirebileceğin, dersleri fazla boşlamamak suretiyle gençliğinin tadını çıkarabileceğin, seni tonlarca gereksiz bilgilerle donatan ve bunların neredeyse hiçbirini hayatta pratiğe dökemeyeceğin, bu nedenle de dersleri sosyal yaşamının 2. planına atman gereken, eninde sonunda biten ve bittikten sonra da bitirdiğine pişman olduğun son duraktır...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0505 700 31 29 [Bu mesaj Keyzar tarafından 18 Eylül 2005 03:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Keyzar, 18 Eylül 2005 03:43 tarihinde demiş ki: Bu kitleye biran önce alışmaya bak, aksi taktirde öğrencilik yaşamın bunları çekiştirmekle geçer. Bilkent'te herkesi olduğu gibi kabul edeceksin; nasıl sana onların yaşam tarzı ve üniversiteye bakış açıları ters geliyorsa, senin de öğrencilik hakkındaki düşünce yapın başkalarına dokunacaktır (mesela bana;))... Yeditepe'ye, İstanbul'un Bilkent'i dersek daha doğru olur bu arada... katiliyorum aynen. 4 sene boyunca yorulur insan laf etmekten. ama simdi anliyorum durumu, ilginc geliyordur, 1 ay sonra bunlarin kral ve kraliceleri gelse ilgini cekmez. hatta bir bakarsin, bu bilkentli degil heralde diyecek kadar alismissin =) birde sig dunya gorusleri haricinde zararsiz insanlar bunlar. iyi kalpli insanlarla arkadas olmamak icin bir sebep yok bence.[signature][hline]Piiys [Bu mesaj Dojorel tarafından 18 Eylül 2005 10:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Yeditepe girsin sana. ben yeditepe mezunuyum , ustunede master yapiyorum. Sen neyinle bana bos diyorsun? dangalak said: muzcu, 17 Eylül 2005 00:35 tarihinde demiş ki: neyse arkadaşlar çok saolun. salaklık yapıp ilk derse gidemedğim gibi sonradan gittiğim sınıfta yanlış sınıfmış yani yanlış kitap listesi almşım. neyse bugün 1-2 km yürüyüp garanti atmsine gittim yeni kitPLARI aldım eskileri geri verdim felan ders programını hoca astı felan çok saolun yani bi problem kalmadı ama. ben gerçekten çok fazla şaşırdım. bir üniversiteli nasıl bu kadar YOZ ve YÜZEYSEL olabilir diyesim geldi. hazırlık sınıfını gören birisi burası ilim irfan yuvsaı bir üniversite mi yoksa bütün tikilerin kılabırlrın kaşarların toplanma yeri yani bir nevi ankaranın yediteepe ünisi mi diyesi gelir. gerçekten o kadar boş insanlar var ki. adamalr intermediatede kalmşlar off ya tipleri görcen hala hocayı dinlemiyorlar felan. çok kötü çok. kaşar dolmuş zaten bütün okul. tipler resmen Paris moda haftasına ilham kaynağı olcak tarzda yani modayı önden yakip ediyorlar moda yaratıyorlar ehhe [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 niye alindinki simdi buna? bende bilkent ogrencisiyim, ama etrafimdaki insanlarin bir kisminin yukarida yazilanlara tamamen uydugunu inkar edecek kadar gozlerimi kapatmiyorum. yani yeditepe nin bilkentin bu tip insanlarla dolup tastigini bacak kadar cocuga sorsan bilir. direk kisiler degil, kitle genelleniyor, ait olmadigini dusunuyorsan alinman gereksiz olmus.[signature][hline]Piiys [Bu mesaj Dojorel tarafından 18 Eylül 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ANA LOL. baba bende bilge kağanda okudum istek vakfının lisesi ve biri burda çıkıp deseki bilge kağan tıraştan lisedir katılırım ama bu benim boş olduğumu göstermez çünkü öle olmadığımı kendim biliyorum okulda biliyor felan. senin işlerine bir dil uzatmam olmadı lütfen alınganlık yapma. "dangalak" lafına da tesif ederim :( sen kendi yolunu çizip, eğitimini yapmışın üstüne masterını yapıyorsun. Çok güzel yani burda bu yedityepenin iyi olduğunu değl senin kendi çabanı gösterir. Nasıl bilkent süper üni olduğu halde burdan mezun herkes tamam olmuyorsa, yeditepe gibi pek de iyi olmayan (bazı bölümleri hariç) bir üniden çıkan herkes de kötü eğitimli olcak değil. neyse zaten ben kime laf anlatıyorum ki. Bizim konuştuğumuz bu değildi. Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az. Bu arada ben uyum sağlarım, kendimi iyi soyutlarım. Milleti de çekiştirmek ile üni geçmez doru. ben yalnız yaşamayı severim zaten, ama harbiden çok şaşırdım bilkentte böle insanlar olduğuna. Ve şu sonuça vardım ne yaparsan yap sen çabalamazsan kimse sana bişi vermez, daha doğrusu bunu hatırladım :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: onlyreal, 18 Eylül 2005 13:44 tarihinde demiş ki: Yeditepe girsin sana. ben yeditepe mezunuyum , ustunede master yapiyorum. Sen neyinle bana bos diyorsun? dangalak Senin daha çoook okuman lazım çoook. Okumakla adam olunmuyor sözünü bizzat burada teşhir ediyorsun. Yeditepe hakkında yapılan genellemeye(BOŞ) de resmen alet oluyorsun...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0505 700 31 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 birincisi yeditepedekiler bos diye bir laf edilirse ben kendi uzerime alinirim. Ikincisi dangalak lafini bana bos diyen bir adama az bile dedim. Ki keysar sen dangalagin sahisin sana yorum yok. Bunun disinda bos dediginiz yeditepenin muhendislik fakultesinde her iki kisiden birinin burslu oldugunu biliyormuydunuz acaba? Bunun disinda turkiyenin en yuksek puanli muhendislik fakulterinden biri oldugunu? Bir adamin altinda arabasi olmasi, bir adamin parasi olmasi, bir adamin iyi giyinmesi onu aptal dangalak yada bos yapmiyacagini. Bir kizin sacini sariya boyamasinin guzel giyinmesinin suslenmesinin, ilgilendigi tek konunun bugun wowda onu bunu dovdum olmamasinin, sizinle ilgilenmemesinin onu bos yapmicagini. O bos dedigin insanlarin belki senden cok daha zeki senden cok daha yuksek puanlarla okudugunu.(oss puani senin gozunde bir statu heralde ondan ornek veriyorum) Evet kardesim ben elbiselerimi markali seciyorum, Kiz arkadasimda sarisin, arabalardan konusmaktan hoslaniyorum, starbucks en sevdigim icicek yeri, gezmekten en cok hoslandigim yer bagdat caddesi, nisantasi. Bu beni bosmu yapti? Ey bana bos diyen adam sen omrunde ne yaptinda bana bos diyorsun? Ne basardin sen? Ben kendi kazandigimi yiyorum ama assagiladigin o adamda babasinin parasini yiyor sende yiyorsun? Sen bilgisayar oyunlariyla ilgilenince ondan ustun mu oluyorsun? Ne ozelligin var bilmeden uc bes tane matematik olimpiyatimi kazandin? Sen kime hangi hakla bos diyorsun? Sen gidip biriyle yatinca super zeki onlar basklariyla takilinca aptal bos mu oluyor? Ey bu laflari diyenler ne ozelliginiz varda onlari neye gore bos diyorsunuz? Benden onlardan ustun ne yaptiniz? Neyi basardiniz? Oss de 10 puan fazlami aldiniz bu sizi ustun adammi yapti? Nedir yani?[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE [Bu mesaj onlyreal tarafından 18 Eylül 2005 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj onlyreal tarafından 18 Eylül 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj onlyreal tarafından 18 Eylül 2005 19:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 [Bu mesaj onlyreal tarafından 18 Eylül 2005 19:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Acaba sadece konu, eğitime ve okuduğun okula verdiğin önem olduğu için mi böyle sert çıkışlar yapıyorsun diye merak edip, önceden atmış olduğun diğer postları inceledim. Ya birilerinin ağzını kırıyorsun, ya da laf ebeliği yapıp argonun dibine vuruyorsun... Muzcu senin şahsına yönelik, "boş" yakıştırmasını yapmamış. Buraya post atan herkes zaten Bilkent Üniversitesi öğrencisi, yani herkes senin bahsettiğin camianın içinde; onlardan biri olarak yada olmayarak... Yapılan genellemelerin yanlış olduğunu zaten 2 mesaj önce belirtmiştim. Özellikle üniversite hayatına bakış açısı yönünden(bu benim fikrim, o ayrı)... Fazla agresifsin ve bünyeye çok zararlı birşey. Master yapıyorum diyen birisinden daha düzeyli mesajlar beklediğim için de, eğitim durumunla adamakıllı adam olunamayacağı benzetmesini yaptım. Umarım bir daha ki sefere daha metanetli davranır ve sinirinin kurbanı olmadan mesaj atarsın...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0505 700 31 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 tekrar diyorum biri bana yada okuluma bos yakistirmasi yaparsa ayni cikisi yaparim. Kaldiki o asagiladiginiz tiplerdende bir yigin arkadasim var. Arkadaslarimida savunurum. Bu kadar basit.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bu kadar sacmalanabilirdi ancak saniyorum. birde yersiz hakaretler yagdiriyorsun insanlara. durumu kavrayamayacak kadar gozlerini dunyaya kapadiginda belli. genelleme yapildiginda o kitlenin icinde olup olmadigini anlayacak kadar akli basinda olmani dilerdim, herkes icin dileyecegim gibi. okuluna laf edilmesinden rahatsizlik duydugun icin zerre kadar tanimadigin insanlara hakaret ediyorsun. yeditepenin savunuculugunu yapmakta dusmedi sana, herkesin kendine ait bir fikri var, boyle höt höt konusarak birsey degistiremezsin yani. sadece daha az ciddiye alinirsin, ki basardin sanirim bunu.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ya genellleme olayı evet, genelledim de birader benim herkese saygım var ama şimdi yazarlar felan başbaknı eleştirince saygısız mı oluyorlar hayır eleştri saygısızlık değildir. Peki başbakan onnara "dangalak" diyor mu, tabi ki hayır. benim eleştrimi yaptım sadece, gidip de tikilere felan dangalak vb. söylemlerde bulunmadım ki gerçek ne gördüysem onu yansıttım. bu konuda bilgili arklardan bilgi, görüş tavsiye almak için paylaşmak için. sen takıl o arkadaşlarınla takılma demedik ki, ama biz gelip yonja :) vb. mekanlarınızda sizi tahrik ediyor muyuz hayır, o zaman sen de bizi burda böle taciz edemezsin.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi www.soulbounds.com lvl60 human mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar