Finrod Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Arkadaslar wormhole,paralel evrenler ve zamanyolculuğu ile ilgili bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz kitaplar varmı ?[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 biz evren konusunu tubitakın sitesinden işlemiştik. şimdi ise kitabı çıkmış. oadan istediğini bulabileceğini sanıyorum.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 zamanın kısa tarihi - stephen hawking[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen [Bu mesaj sir tarafından 06 Ekim 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Kitabın adı ne ?[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ya bide gördüğümde şaşırdım. dün internette bugün kitap olmuş diye hatırlayamadım. evren ve kainat olması gerekir. internetten bak tubitak ın sitesine. orada bakabilirsin. bir bak[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Tesekkurler bakacam hemen[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Maddenin Son Yapıtaşları - Gerard't Hooft (Quantum Üzerine Güzel bir kitap) Kozmos - Prof. Dr. Carl Sagan (Okuması kolay oldukça güzel bilgiler içeriyor) Stepen Hawking/Roger Penrose - Uzay ve Zamanın Doğası (Akademik bir kitap, üst düzey matematik ve fizik bilgisi istiyor) Ayrı olarak çok tavsiye edeceğim bir kitap; Hemen Herşeyin Kısa Tarihi - Bill Bryson (Okuması zevkli inanılmaz derecede bilimsel bilgi içeren bir kitap) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 paul davis / bir zaman makinesi yapmak bilmem işini görürmü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar