Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilim Kitapları hakkında yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar wormhole,paralel evrenler ve zamanyolculuğu ile ilgili bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz kitaplar varmı ?[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer

msn
Mesaj tarihi:
biz evren konusunu tubitakın sitesinden işlemiştik. şimdi ise kitabı çıkmış. oadan istediğini bulabileceğini sanıyorum.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Mesaj tarihi:
zamanın kısa tarihi - stephen hawking[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen

[Bu mesaj sir tarafından 06 Ekim 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya bide gördüğümde şaşırdım. dün internette bugün kitap olmuş diye hatırlayamadım. evren ve kainat olması gerekir. internetten bak tubitak ın sitesine. orada bakabilirsin. bir bak[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Mesaj tarihi:
Maddenin Son Yapıtaşları - Gerard't Hooft (Quantum Üzerine Güzel bir kitap)

Kozmos - Prof. Dr. Carl Sagan (Okuması kolay oldukça güzel bilgiler içeriyor)

Stepen Hawking/Roger Penrose - Uzay ve Zamanın Doğası (Akademik bir kitap, üst düzey matematik ve fizik bilgisi istiyor)

Ayrı olarak çok tavsiye edeceğim bir kitap;

Hemen Herşeyin Kısa Tarihi - Bill Bryson (Okuması zevkli inanılmaz derecede bilimsel bilgi içeren bir kitap)
  • Yeni Oluştur...