BlackBox1 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: grandhero, 08 Ekim 2005 12:18 tarihinde demiş ki: FreeDoM clanında ProvoKing nickli bir elemandaydı sanırım. humanlarda yani korkma :) Paperım bu aralar, benim için fark etmez bana glave bile yeter. Ama soru şudur; Ne zaman ve kim bitirdi FT' ı Beramus' da? Baba shop iş başında galiba :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:108.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 beyler +6 defender of the lord kaç para eder aresde ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: grandhero, 08 Ekim 2005 11:18 tarihinde demiş ki: duperamusta artık bir Dragon Slayerimizde war.. hayırlı uğurlu olsun. Oha Dragon slayer nasıl çıkar duperamusda Aresde çıkması lasım ilk :D Ares ilk itemlerin çıktığı yerdir herzaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ben biraz eziğim Dragon Slayer nedir ?:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 raptorun bi üstü. +1 i 145 attack :)[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: oytun, 08 Ekim 2005 21:04 tarihinde demiş ki: ben biraz eziğim Dragon Slayer nedir ?:) bak dragon die bi boss çıkıyo o boss u öldürmeye gelen partydeki tüm warriorlara dragon slayer veriolar onlarda dragonu slayerliyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 arkadas eziqim dior aware_ dahada ezikce bi cvp veriyor :D:D:D:D[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: †® Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: grandhero, 08 Ekim 2005 11:18 tarihinde demiş ki: duperamusta artık bir Dragon Slayerimizde war.. hayırlı uğurlu olsun. ss ss ss[signature][hline]Birşeyler yanlış sanki... Ben küçük bir göl değil ben artık okyanusum.Ben artık ben değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desert_angel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bugün+8 inigördüm ben bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Spoof, 08 Ekim 2005 21:37 tarihinde demiş ki: arkadas eziqim dior aware_ dahada ezikce bi cvp veriyor :D:D:D:D anlamadın mı lam şakasına söylüyos :D hem 3 tane alt çizgi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ha bardon :P[signature][hline]Name: ::OverSouL:: clan: †® Server : Ares Lvl: 61 np: 6xxx Heal / Buff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: BuRiAL_TR, 08 Ekim 2005 21:43 tarihinde demiş ki: said: grandhero, 08 Ekim 2005 11:18 tarihinde demiş ki: duperamusta artık bir Dragon Slayerimizde war.. hayırlı uğurlu olsun. ss ss ss Hala beklemekteyim dragon slayer ın ss lerini....[signature][hline]Birşeyler yanlış sanki... Ben küçük bir göl değil ben artık okyanusum.Ben artık ben değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ben o dragon slayeri sadece japon serverinde oynayan taywanlı 80 lvl bi warriorda görmüştüm oda +6 dı galiba. yada +7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 +9 o herifdeki dragon slayer :)[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar