Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce hangi karakter ??

Morniel

Öne çıkan mesajlar

Test serverinde warlockumla kesmediğim shaman kalmadı lvl 60 imbalıkları kalmıyor gerçekten[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter aç dicem hunterların sayısı artıcak.

Açma hunter sen sakın, cok dandik bi class herkese ölürsün yav :D:D[signature][hline]Twilight's Hammer - 60 NE Hunter, 50 NE Rogue, 50 Dwarf Paladin
Laughing Skull - 34 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Bence troll hunter aç cok zevkli hem troll den karizmasimi var hehe benimki kadar olamaz ama :P.Benim troll cok super bu karakter yaratma ekranınadki male trollun yımırta ikizi.Hunter aç hunter guzeldir uzaktan uzaktan bole vurursun hem herkese de olmessin valla ben olmuom :)[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım
Sosyal ağlarda paylaş

bence sana gore en yakin olan classi aç mesela bende ultima online oynadim 5 yil boyunca (pure mage olarak) ama her zaman Assassin turu classlari sevdigim için ozellikle Diabloda hastasiydim :) iste bu yuzden Rogue açtim ve çok mutluyum valla avantajlari var zayif yanlarida var ama zevk aldigin zaman o classdan zaten sadece eglenmene bakiyosun. Mesela benim mage açan bir arkadasim mage classini sevmedigi için hep armordan sikayetci yani bence bi dusun ve sana en yakin gelen classi seç[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger
Nor Hatred
Nor Love

Sosyal ağlarda paylaş

warrior aç orc bitane orclara çok yakışıyor barbar bir ırk olduğundan warrior acaip karizma oluyor ben paladindim 54 warriorum var şu an Haumarush adlı yeni serverda gayet güzel bir sınıf warrior özellikle 45 leveldan sonra gücü hayli artıyor anında indiriyor tuttumu koparıyor falan çok güzel mutlaka aç bi dene :D[signature][hline]Lotharin Level 46 Orc Warrior - Haumarush
Member of Blackhand's Command guild
BS/mining
Idrian Level 60 Human Paladin - Burning Legion
Eastern plaguelands de arcanite bar ararken 5 tane undead scourge askeri tarafından öldürüldü(yok öyle bir karakter artık yani:P)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
behran, 07 Ekim 2005 03:07 tarihinde demiş ki:
Shaman a nerf dienlerin ensesine
PAla ların göbeğine

EN BUYUK SHAMAN YAZDIRACAĞIZ

Shaman ve shaman sevenler derneği

BİR GÜN HERKES SHAMAN OLAÇAK

bence mage'i boş ver uyma onlara aç bir warlock pet'inde var dot'unda life drain yaparsın ilerde (warcraft 3 oynadıysan) adamların kafasına infernal gibi şeyler ata bilirsin beleş atda geliyor :lol:[signature][hline]Wolf brothers falling at my side,
With honor I will die.
Upon the Altar of the Storms,
I will be reborn.
Sosyal ağlarda paylaş

shaman ac wind furry+crusader ile critledin mi(ki bana baya bi sık crit oluo) 2k damage yapıp ustunede frost shock attın mı zaten karsı taraf direk WTF moduna gecio:) arada zevk olsun die de instant heal ation iste eglencesine:D
ayrıca warriora nası yenilio bi shaman ya. eger adam super uber bisi deilse rahat kazanması lazım sadece MS gecene kadar ayakta kalacak sorası kolay
hersey bi yana bence en cok ne ile oynamak istiyorsan onu sec her class iyi bence. benim hayallerimden biride NE rogue veya NE druid. ama aramıza ÖSS girdi:)

[Bu mesaj barbu tarafından 07 Ekim 2005 15:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bence paladin aç paladin hakkında yorum yapmıcam bende paladinim abi 1.paladin lvl 60 olana kadar ilerlenmesi çok basit bi char birçok q yu rahatlıkla tek başına yapabiliyosun.Tabi bide yanına engineer al.Talentlerdede crit e ağırlık ver.Engineer oyuncaklarınıda kullan ondan sonra dungeon görevlerinde fln aranan adam olursun(e holycisin bide healt verme muabbeti fln var)benden sölemesi...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence en güzeli Undead Priest :)

Partylerin aranan adamı olursun..
1. seviye rare setini dizmen kolay olur..
Daha kolay guild bulursun..
Shadow buildle pvp si eglenceli olur..
Mind controlla paladinleri alır cooldownlarını bitirirsin :D..
Battlegroundlarda milleti heal eder kazanmalarına ve dolayısıyla kazanmana yardımcı olur hem heal dan gelen hk hemde kazanmadan gelen reple kasarsın..

Bi sürü avantajı var bence priestin ve güzel yanı diger classlara karşı hiçte ezilmeyen bir class[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...