Razien Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Test serverinde warlockumla kesmediğim shaman kalmadı lvl 60 imbalıkları kalmıyor gerçekten[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 troll!! çünkü we kill two dwarf in the mor......[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 tamam gelecem twisted charge+ms+rend+eğer dodge olursa overpower gg have fun[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 frost shock earthbind searing totem lightning shield :)[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 :) ama fayda etmeeycek :)[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Helcaraxe, 05 Ekim 2005 20:52 tarihinde demiş ki: Troll aç super bence troll aga troll demeyin kusasım geliyor female acarsanız bişi diil de male öğğ[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Hunter aç dicem hunterların sayısı artıcak. Açma hunter sen sakın, cok dandik bi class herkese ölürsün yav :D:D[signature][hline]Twilight's Hammer - 60 NE Hunter, 50 NE Rogue, 50 Dwarf Paladin Laughing Skull - 34 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bence troll hunter aç cok zevkli hem troll den karizmasimi var hehe benimki kadar olamaz ama :P.Benim troll cok super bu karakter yaratma ekranınadki male trollun yımırta ikizi.Hunter aç hunter guzeldir uzaktan uzaktan bole vurursun hem herkese de olmessin valla ben olmuom :)[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 alliance aç,skullcrasher'da aç,bence priest aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Savas kilidi ac.. En ii klas =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bence sana gore en yakin olan classi aç mesela bende ultima online oynadim 5 yil boyunca (pure mage olarak) ama her zaman Assassin turu classlari sevdigim için ozellikle Diabloda hastasiydim :) iste bu yuzden Rogue açtim ve çok mutluyum valla avantajlari var zayif yanlarida var ama zevk aldigin zaman o classdan zaten sadece eglenmene bakiyosun. Mesela benim mage açan bir arkadasim mage classini sevmedigi için hep armordan sikayetci yani bence bi dusun ve sana en yakin gelen classi seç[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 warrior yariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bence sagdaki...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 shaman nerf.. hunter buff..[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 warrior aç orc bitane orclara çok yakışıyor barbar bir ırk olduğundan warrior acaip karizma oluyor ben paladindim 54 warriorum var şu an Haumarush adlı yeni serverda gayet güzel bir sınıf warrior özellikle 45 leveldan sonra gücü hayli artıyor anında indiriyor tuttumu koparıyor falan çok güzel mutlaka aç bi dene :D[signature][hline]Lotharin Level 46 Orc Warrior - Haumarush Member of Blackhand's Command guild BS/mining Idrian Level 60 Human Paladin - Burning Legion Eastern plaguelands de arcanite bar ararken 5 tane undead scourge askeri tarafından öldürüldü(yok öyle bir karakter artık yani:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Shaman a nerf dienlerin ensesine PAla ların göbeğine EN BUYUK SHAMAN YAZDIRACAĞIZ Shaman ve shaman sevenler derneği[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 shaman aç abi 1k spell dmg yanında wf ile bi okadar vurunca oh be dunya buymus diceksin ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Frost+Arcane mage aç derim 45 lvlden sonra coşuyor.(Shatter+frost nova) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: behran, 07 Ekim 2005 03:07 tarihinde demiş ki: Shaman a nerf dienlerin ensesine PAla ların göbeğine EN BUYUK SHAMAN YAZDIRACAĞIZ Shaman ve shaman sevenler derneği BİR GÜN HERKES SHAMAN OLAÇAK bence mage'i boş ver uyma onlara aç bir warlock pet'inde var dot'unda life drain yaparsın ilerde (warcraft 3 oynadıysan) adamların kafasına infernal gibi şeyler ata bilirsin beleş atda geliyor :lol:[signature][hline]Wolf brothers falling at my side, With honor I will die. Upon the Altar of the Storms, I will be reborn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 shaman ac wind furry+crusader ile critledin mi(ki bana baya bi sık crit oluo) 2k damage yapıp ustunede frost shock attın mı zaten karsı taraf direk WTF moduna gecio:) arada zevk olsun die de instant heal ation iste eglencesine:D ayrıca warriora nası yenilio bi shaman ya. eger adam super uber bisi deilse rahat kazanması lazım sadece MS gecene kadar ayakta kalacak sorası kolay hersey bi yana bence en cok ne ile oynamak istiyorsan onu sec her class iyi bence. benim hayallerimden biride NE rogue veya NE druid. ama aramıza ÖSS girdi:) [Bu mesaj barbu tarafından 07 Ekim 2005 15:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bu arada NE dedim ama sakın male NE dusunme. tiplerine bakarsan neden dedigimi anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Rogueden şaşma ama ilk sefer için mage öneriyorum mage ile level 23 civarı sıkılınca rogue aç show yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morniel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 CD gelmedi halen bekliyorum ama Rogue yada mage açıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Abi bence paladin aç paladin hakkında yorum yapmıcam bende paladinim abi 1.paladin lvl 60 olana kadar ilerlenmesi çok basit bi char birçok q yu rahatlıkla tek başına yapabiliyosun.Tabi bide yanına engineer al.Talentlerdede crit e ağırlık ver.Engineer oyuncaklarınıda kullan ondan sonra dungeon görevlerinde fln aranan adam olursun(e holycisin bide healt verme muabbeti fln var)benden sölemesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Bence en güzeli Undead Priest :) Partylerin aranan adamı olursun.. 1. seviye rare setini dizmen kolay olur.. Daha kolay guild bulursun.. Shadow buildle pvp si eglenceli olur.. Mind controlla paladinleri alır cooldownlarını bitirirsin :D.. Battlegroundlarda milleti heal eder kazanmalarına ve dolayısıyla kazanmana yardımcı olur hem heal dan gelen hk hemde kazanmadan gelen reple kasarsın.. Bi sürü avantajı var bence priestin ve güzel yanı diger classlara karşı hiçte ezilmeyen bir class[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar