Morniel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Dayan dayan bir noktaya kadar..Bende en sonunda edindim ve başlıyorum.Karakter seçimi hakkında sizin görüşlerinizi almak istedim.3 senelik bi uo maceram var ve pure mage idim gayette güzeldi hoşuma gidiyordu ama sizlerin görüşleri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bence warrior[signature][hline]Orc Shaman Wolfsore NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mage cidden keyifli WoWda. Ben UOda da mage beceremezdim burdada beceremem diye hiç denemedim yani mage isen hızlı oynayabiliyor olman lazım yani yetenek gerektiriyor bence magelik. Tabi PvP yapan biri isen.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Rogue aç bence hele insanlara acı çektirmeyi seviyosan kesinlikle rogue[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BERBERKENAN Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Selamlar, Rogue olacaksan "ganker" olmada gözünü seveyim :) Ben yeni Warrior'a başladım ve hoşuma gitti. Solo biraz zor kasılıyor ama bence oyunda karakterdeki gelişmeyi en çok hissettiğiniz sınıf. Giderek güçlendiğini hissetmek güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 warrior solo zormu ?? duel wield-fury yle solo manyaı oluosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morniel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Valla ben pvp yapmayı severim...uo daykende acayip keyif alıyodum mage den ama bilmiyorum roque da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Hunter aç eğer ağırlıklı solo takılacaksan, ayrıca hunter ın solo suda çoook zevklidir ve pvp dede hiçde hafife alınacak class değil özellikle son değişikliklerden sonra.[signature][hline]WoW Neptulon (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Bence Druid yada Shaman aç Horde tarafının en iyi class ı Shaman sanırım we ozellıklerı gayet te guzel (oyuna baslarken sorarlar ya ıste nasıldır guzel mıdır dıye , ona nazaran soledım) Mage acarsan dırek bıldıın buyucu oluosun we gayet te zewklı aslında oyun tarzından sıkılmadıysan mage i onerebılırım[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Eğlenmek için Rogue(elf yada undead) PvP için Shaman, Mage, priest bir de sanırım bir de hunter(tauren) PvE için Mage, Warrior(tauren yada ork), Priest, Druid, tercihe göre shaman Aslında sen bu karakterlerin hepsini lvl10'a kadar deneyerek oynasan daha iyi olur. Kendin görmüş olursun.[signature][hline]Sargas >> lvl50 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 sen bi aç :D beenmezsen yenisini açarsın 20 level ne ki 7-8 saatlik iş[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 o kadarda deilbe 7 saat :9[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Bence Undead Priest al basta kasmasi gercekten sıkıcı ama pvp de Shadow Talent li Priest in ustune tanimam. Alliance olucaksanda Dwarf . Ama Undead olmak buyuk avantaj sagliyor Priestlere[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 necromage = Shadow Priest Pure Healer = Holy Priest Poi Fenc = Rogue Sw Warior = Warior Pure Mage = Mage Mf Cliv = Paladin Warlock ve shamanın uoda pek karşılıklı tanıtcan bişiyi yok ama uo dan geldin madem wowdaki karakterlerin uo ya benzeyen yanları ^^[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Warrior en imba klas dmg ı seviyorsan vede düellerde shamanlar sana teklif ediyorsa çok zevkli oluyor yenmesi :)[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 wariorla shamanmı kesiyosun OHAnneSsBurger[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 valla sınıfını sen bilirsin ama Horde açman konusunda baskı yapabilirim. horde açıcaksan da : tauren / her sınıf yakışıyor undead / rogue, warrior (undead warrior favorim) orc / shaman troll / salla trollü. tabiiki son karar senin..[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Uo da pure mageydim burda da pure mage im. Mage ownz ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Troll aç super bence troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Twisty, 05 Ekim 2005 19:55 tarihinde demiş ki: wariorla shamanmı kesiyosun OHAnneSsBurger bl deysen herhangi bir adamla düel yapabilirim =?[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Helcaraxe, 05 Ekim 2005 20:52 tarihinde demiş ki: Troll aç super bence troll kesinlikle troll evet troll bir numara ırk evet hatta warrior troll yada shaman troll tek kelimeyle imba[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 rp istersen pala ac derim pour nage dim diyorsun buradada mage güzel yani[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 @mert evet bl deyim Nick Twisted valla bi gormek isterim hani :)[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bence hunter[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ms warrior olarak ben de cok kolay kesiyorum Shamanlari. Twisted. O is oyle dusundugun gibi zor degil. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar