nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ihanette tek taraf vardır. Biz ihanet edersek suçluyuzdur. Ama arkamdan vurulursam suçlu diyemem kendime[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Arlooax, 04 Ekim 2005 23:00 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 04 Ekim 2005 22:53 tarihinde demiş ki:bu arada kanka ayağı g.t ayağı lafı vardır pekte bi dorudur Birde bu laf türemiş, nereden kaynaklanıyor ise. Kanka ayağı doğrudur g.t ayağıdır, doğrudur. FAKAT.. kelimelere dikkat edin, altını da çizdim, kanka ayağı yapar isen geçerlidir. Nedir ? eleman yaklaşamaz karşısındakine, arkadaş olarak yaklaşmayı dener ama niyeti bellidir. Yoksa karşı cinsden kankan olur. Yersin , içersin, gülersin, o ağlar sen dinlersin, sen küfredersin o eşlik eder. O bağ yıllar ile oluşur, yıllar ile kanka olur. ama bak o biraz kafiye amaçlı söylenmiş bir söz benim kuzenimden örnek vereyim yine.. ikisinin de böyle bir niyeti yoktu.. zamanla oldu bu olay.... gözden ırak olan gönüldende ırak olur sözünün tam tersi gibi işte..[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 kizlardan bende cok cektim kim cekmedi ama bu ayri bi durum gibi geldi bana ondan seyettim[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Seninki ayrı canım. Ben kendim tepki verdim :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bi kişi nie aldatır??? karşısındakinden umduunu bulmzsa yanii paylşçk bişi bulmzsa sevgisi biterse vs vs.. kişide buna izin vermesin o zaman!!! yada düzgün kişiyi seçsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bayan olup olmadığınızı belirtirseniz daha çok yardımcı olabilcez.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 alala bulamiyosa istediklerini ayrilir aldatmak kisiliksizlikten dogar[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: zeynepp, 04 Ekim 2005 23:05 tarihinde demiş ki: bi kişi nie aldatır??? karşısındakinden umduunu bulmzsa yanii paylşçk bişi bulmzsa sevgisi biterse vs vs.. kişide buna izin vermesin o zaman!!! yada düzgün kişiyi seçsin... Benim söylediğim dostlukta aldatma, arkandan vurma. Ayrıca aradığını bulamazsa ayrılsın, ayrılmadan aldatmasın. Bunun bahanesi mi olur?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ben erkegim :horace:[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 sadece öyle değil işte zeyneppcim aldatmak için aldatanda var. baştan beri hiçbirşey hissetmemiştir o..[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bencde öyle ama kızlar genelde ayrılmdn buluo bitane snra şutluo ... tabii bn öle diiilim aslaaa çevreden örnekler bunlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 o zaman olası. Bayan olsan çok daha olası olcaktı.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 biz onlara halk arasinda kasar diyoruz aman bos kalmiyim kendimi saglama alipta ayriliyim vs. vs. igrencler sadece[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: fastreload, 04 Ekim 2005 23:07 tarihinde demiş ki: sadece öyle değil işte zeyneppcim aldatmak için aldatanda var. baştan beri hiçbirşey hissetmemiştir o.. aldatmak karizmatk geliyo oyle kasarlara 2 erkekle birden sevgili olmayi bi bok sanip arkadaslarinin yannda kendini artik daha bi üstün fln gorenler tanidigim biriside 2 sevgiliminde ayri ozelliklerini seviyorum biri cok rahat biride beni kiskaniyo onemsiyo ikisininde ozellikleriini sevdgm için ikisiylede cikiyorum demisti kasarcik ikisinin tamamen zit seyler oldugunun farkinda bile degildi sanirim[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 orası doğruu... ama bnm bildiim genellikle erkekler hep daa güselini buldumu aldatıo buda var yaniii!!!sırf dış güsellik önmli oluo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 @fastreload : Ben zaten konuyla ilgili yorum yapmamıştım, direk o deyime yorumumu eklemiştim. Yani yanlış anlaşılmasın, senin durumun ile ilgili yazmadım, sadece konuna tecavüz ettim dayanamayıp :) said: fastreload, 04 Ekim 2005 23:02 tarihinde demiş ki: gözden ırak olan gönüldende ırak olur sözünün tam tersi gibi işte.. Bu lafa da ayrı gıcığım. Gözden uzak olan niye gönülden ırak oluyor anlamış değilim, bu da tamamen ayrı bir mevzu olsa gerek. Bana kalsa bu lafın doğrusu: "Gözden uzak olan gerçekten gönülden ise, gözden ırak olduğun da, o gönül neyler" gibi bişi olsa gerek. O lafa kalsa, gönüldekini göz önünden ayırmamak gerek, ne olur ne olmaz hesabı hehe :) Neyse eylemlerime son vereyim ku konudaki, rahat bırakıyım sizide.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 arloax hakli bencede gercekten seversen tam tersi ozlersin yokluguna dayanamazsin vs.[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 tamam banane ya...[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hdi bna papaiiii yarın okul varrr işllh hepiniz aldatmayan bi svgli bulrsnz kendinize =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Arkadaşı ona aşık oluyo. Ayrıca aşk içinde arkadaşlığı da barındırır. Arkadaş olmadan aşık olunabileceğini düşünemiyorum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 adam aşık olcanı nerden bilisn sonradan olmuştur belki[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 nası bilcen artık ya benim ole çok arkım var 4 sene arklar sonra bi bakmışın sevgili olmuşlar[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ne alaka ya gönül bu ota da konar boka da belli olmaz ki[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 erkeksen ben de senden hoşlanırım :D[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 sen içtin mi naptın burda olmaz bu muhabbetler garbıca gel bakiim sen[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar