Armand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Selamlar, Şu anda shard+7/70 satan biri buldum 14gb istiyor param var fakat bu işi merchantta yapamaıyoruz, e tabi trade ile yapınca o item i bende parayı koyduktan sonra item in bana gelmeme durumu var, sizce trade ile para vererek almam da bir sorun olur mu?Bu hile KE de devam ediyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Böyle bir hile mi vardı O_o.. Başıma hiç gelmediği için şanslıyım.. Bende geçenlerde trade ile +7 ib aldım ama diezde... Bana denk gelmedi ben yap derim ama yinede son karar senin tabii...[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ib +7 ve shard +7 merchantta alınacak fiyatı aştı mı ya ?[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yok ben ib +7 için item vermiştim ondan söyledim... zaten merchantı aşıcak param yok ki :'([signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Diez demişken demin 141 tane abyss bastım 2 tane warior chitin çıktı :). 150m falan zararım var[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Arma, 08 Ekim 2005 16:04 tarihinde demiş ki: Diez demişken demin 141 tane abyss bastım 2 tane warior chitin çıktı :). 150m falan zararım var wat alaka ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Aware3___, 08 Ekim 2005 16:11 tarihinde demiş ki: said: Arma, 08 Ekim 2005 16:04 tarihinde demiş ki: Diez demişken demin 141 tane abyss bastım 2 tane warior chitin çıktı :). 150m falan zararım var wat alaka ? :S Alaka yok işte dedim ya. bu arada diez demişken diye :][signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 aware paticikte yeni char kasmaya başlamış bile :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar