Famy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 en ıısı ustune gıtmemek beklemek sıkılmişa benzıosa daha sıkmamak lazım bence... o gelene kadar beklemek gerek[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 1. gece üzülürüm, katlanırım. 2. gece üzülürüm, katlanırım. 3. gece hala üzülüyosam tak sepeti koluna herkes kendi yoluna. Asla sevgili konusu için üzülmem. Kesinlikle canımdan değerli değil. Zaten eğer her gece üzüntüyle bazı şeyleri düşünüosam ya ben o kişi için doğru adam değilimdir yada o kadın benim için doğru kişi değildir.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Son zamanlarda agresifim, ilişmeyin bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 siradakine gecerdim. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Zegna, 06 Ekim 2005 23:37 tarihinde demiş ki: siradakine gecerdim. :) olay budur işte. :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Son zamanlarda agresifim, ilişmeyin bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: IsAbeLLa, 06 Ekim 2005 20:59 tarihinde demiş ki: uzun süredir bi sevgiliniz var.ama artık sizi sevmiyor.en azından öyle davranıyor. her gece üzülüosunuz bu yüzden falan filan.nolurdu bu durumda merak ediyorummmmm said: pogodi, 06 Ekim 2005 21:09 tarihinde demiş ki: aynı benn aynı biz :( Bu durumlar her ilişkide belli bir müddetten sonra yaşanmaya başlar. Yani herkeste olur. Sebebi ise yavaş yavaş ilk heyecanların geçmesi, iki kişinin birbirine alışması, akabinde ise artık ilişkinin monotonlaşmasıdır.Ne yazıkki çoğu sefer çoğu ilişki bunu kaldıramaz ve ilişki biter. Takip eden haftalarda/aylarda ise iki tarafta buna pişman olur, ancak bir daha deneseler bile araya bir soğukluk/ayrılık girdiğinden dolayı yürümez. Bunu aşmanın yolu ise (Kendi fikirlerim); Bence iki tarafta birbirine karşı açıksözlü olmalı, o an yaşadıkları sorunları paylaşmalı ve onlara beraberce çözüm bulmaya çalışmalıdır.Ayrıca belli bir süre (mesela 1 hafta) birbirlerinden ayrı kalmalı, hiçbir şekilde birbirleri ile görüşmemeleridir. sonrasında bana göre bu sorun aşılabilir. (Biraz didaktik oldu, özür dilerim:))[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Aşk meşk yalan şeyler. Cidden yalan şeyler. Ağıza sürülen bi parmak baldan başka bişey değil. Hele bide hüngür hüngür ağlayan birinin "seviyorum ondan katlanıyorum" demesi yokmudur. Sevgine layık birisi sürekli olarak seni üzermi, seni ağlatırmı? O tip zamanlarda aşk gelsin sizi kurtarsın işte.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Son zamanlarda agresifim, ilişmeyin bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: vaniLLe, 06 Ekim 2005 21:31 tarihinde demiş ki: senden kaciyorsa, ille bu seni sevmedigi anlamina gelmez ... bazi seyler cok monotonlasmistir belki .... kafasinda bazi soru isaretleri vardir... birazcik zamana ihtiyaci olabilir , o yüzden üzerine fazla gitmemek gerekir bu gibi durumlarda... hem sen üstüne gittikce kendini yüzsüz gibi hissedersin hem de perisan olursun , o da daha cok kacar... ama sen üzerine gitmedikce , o gelir... +1 de bunu genelleme yapamazsın daha doğrusu erkekleri baz alarak söylüyorum eğer karşındaki mesela benim gibi salak birisiyse konuşursun konuşursun anlamaz o kafasında çoktan bitirmiştir ve konuşamazsın bile ama senin bitirmeni istiyodur.[signature][hline]I am the best f.ck the rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Rewendor, 06 Ekim 2005 21:00 tarihinde demiş ki: Telefon açıp buluşmaya çağırır sonra da bu tavrını uzun uzun konuşur ona göre önümü aydınlatıp geleceğimi(zi) belirlerdim... [signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bence seven birisi ancak sevilmeyi hak edebilir. yani seni sevmiyosa senin onu sevmen mantıklı değil bence. ha ben aşk olayında mantık görmüyorum da zaten neyse[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ya aman cocuk yol vermiş işte hareketleriyle belli etmiş daha kasmanın ne manası var istemiyor demekki . daha cok üstüne düşerse onu istemediğini daha farklı yolarla gösterebilir[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: anabellee, 07 Ekim 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bence kimseyi zorlamamak laazım.. soora o zorlanan insana daral gelio,e ööle olunca o da zorlayan insana daral getirme gerexinimi duyuo... şahsen biliorum,hiç tavsiye etmemm önce şu 'gerexinimi'ne gıcık olduğumu söyliyim.. konuya gelince 'sevmiyor' olduğundan emin olduğumuzu varsayıyorum. yani soruda öyle diyor ya 'sevmiyorsa ne yapardınız' diye. sevmiyorsa bişey yapamazdım. sevmiyor işte. yapacak bişey yok.[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 napardım.. güsel soru, belkide en iyi cevabı ben verebilirim bu soruya düşüneyim bi.. Mutlaka zamana verirdim, herşeyin başı zaman çoğu yara zamanla düzeliyor bazı şeyler unutuluyor ve özlem başlıyor bazı şeylere.. O seni sevmiyosa, sen onun üstüne git kendini sevdirmeye çalış eğer gerçekten seviyosan. Mutlaka seni eskiden seven biri bikaç davranışından dolayı tekrar sana bağlanabilir eğer gerçekten sevmişse. aşık değilsem, çeker konuşurdum olur olmaz eywallah der son sözümü söyler giderdim. kılmı kapıyorum? oynardım onunla bi güsel. dememi beklemiyosun heralde? adam gibi konuş sna kötülük yapılsada sen ona iyilikle cevap ver ki vicdan azabından gebersin. bazen susmakda çok iyi cevap olabiliyor.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Kişiden kişiye değişir ne yapıp yapılmayacağı. Bu tarz bir problemin tek bir çözümü yoktur. Karşındakini yeterince tanıyorsan cevabı sen bulursun zaten. Bazen konuşmak pek hoş sonuçlar doğurmayabilir. "Sen beni sevmiyorsun artık galiba?" şeklinde sorulan bir soru karşınızdakinde, sizin kendinize karşı güveninizin olmadığına dair kuşku uyandırabilir. Dediğim gibi malzemeyi görmeden inşaata başlanmaz. Fakat, uzun süren bir ilişkide problemin ne olduğunu anlamaya çalışan kişi, bunu bazen kendine sorarak ta bulabilir.[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ! Trust in my self-righteous suicide. I cry, when angels deserve to die. Phann - Daggerspine-Alliance / Exca-Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 konuşumaya çalışırdım konuşmuosa ayrırlalım derdim eer bi şey demezse devam ederdim,bi şey derse eet bitirelim derse bitirirdim zaten..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 tekmeyı basardım.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Rewendor, 06 Ekim 2005 21:00 tarihinde demiş ki: Telefon açıp buluşmaya çağırır sonra da bu tavrını uzun uzun konuşur ona göre önümü aydınlatıp geleceğimi(zi) belirlerdim... arewendor yapılması gerekeni söylemiş. ben olsaydım. çeker giderdim. iki müslüm sonra bana önem vermeyen birisine ben neden önem verecekmişim diyip sallardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 kız böyle bunalımda hatta depresyon diyelim çünkü 4 aydır bmyle.öyle git konuş numaraları falan yaramıyo artık.bitirmek değil mi en iyisi??gerçekten bitirmek bence diyorum ama dinlemiyo[signature][hline]ı know the pieces fit Cause ı watched them fall away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 kız neden depresyonda olabilir onu anlayabilirsem iki üç birsey dşyebilirim[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: lilynessy, 07 Ekim 2005 17:01 tarihinde demiş ki: öfkeyle kalkan zararla oturur dimi? ;) sana soruyorum. önem verdiğim birisinin konu başlığındki gibi sevmiyorsa eğer arada önemli birseyler varken tabiii öfkelenmemek elde mi . sen öfkelenmeyenden kork çünkü o sevmez. sevenler gece ölür tamda gitti. haklı değilmiyim.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bence sevmemeside normal ama sevmeden seviyor numarası yapması çok iyi bir durum değil. öyle kişiyi şutlayacaksın 90 a haklı değilmiyim. bir anda kendimi işkenceden hoşlananlara benzettim.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 sewilmemek zor şey bea.bi gün ben de bu duruma düşersem ben de depresyona girerim heralde...[signature][hline]ı know the pieces fit Cause ı watched them fall away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar