ouz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 what if god was one of us just a stranger on a bus ................( soleri yanlış hatırlıyo olabilirim) yardım eederseniz tesekkurler
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Çok güzel bi şarkı. Ben de unuttum kimin söylediğini hemen indiriyim, biri söylesin :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 2 dızeden anlamak zor olabılır.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 joan osborne - one of us[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Teşekkürler :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
sir Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 what if god was one of us - joan osbourne[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen
Öne çıkan mesajlar