Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emule delirtecek.

Mavi

Öne çıkan mesajlar

Selam
Emule freeangel kullanıyorum.
port'ları açtım high id alıyorum.

ama gel gör ki download hızım 2-3 kb'den yukarı çıkmıyor.

ares, revconnect vb. yazılımlarda download hızım 15-16 kb lere kadar çıkıyor emule'de hızım 5 kb yi geçmiyor neden olabilir bu ?

256 K kullanıyorum.
Neti çok sömürmüyorum. sadece 1 explorer acık.
başka downlaod'ım yok.

sorunum emuleden kaynaklanıyor yani.[signature][hline]
Aşk Oyunu

Sosyal ağlarda paylaş

bu freeangel dan kaynaklanıyo olabilirmi acaba.mod ları pek tavsiye etmiyolar.ben mod kullanmıyorum.hiç bi problem yaşamadım şimdiye kadar.en güzeli www.emule-project.net ten gir indir kur.paşa paşa çalışsın sorunsuz.
benm toplam indirme hızım ortalama 23/26.gayet te güzel gidiyo yani.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.
Sosyal ağlarda paylaş

Sira bekleme falan olaylari oldugu icin anlik hiz yaniltici oluyor eMule'de genelde.. Ayni anda birkac tane downloadin olsun, kalabalik serverlara (Razorback 2 ve DonkeyServer'lar) gir ve ara sira server degistir ki source artsin dosyalarda. Leecher mod da kullanma, eMule Plus kullan, gerekirse NetLimiter ile sinirlarsin uploadi zaten. 10-20GB share edip 3-5 ile upload da yaparsan guzel ceker, cekmesi gerekiyor.

ADSL isen cFosSpeed kullan bir de mutlaka.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

Razorback'e baglanıyorum.
Hem az ping hem yüksek kullanıcı olanları seçiyorum.
Upload hem emuleden sınırlı hemde netlimiter ile 3 kb ye orantılı.

Leecher mode nedir ?

ve diğer alttaki program nedir bilgi verirmisin baggio ?[signature][hline]
Aşk Oyunu

Sosyal ağlarda paylaş

Mode degil, mod, eMule mod(ification) yani. Freeangel, gokhan, fincan gibi modlar leech amaclidir genelde, sharingden cok downloadi hedefler, ama hepsini denedim eMule Plus gibi performans alamadim ben sahsen.

cFosSpeed packet shaping ve program priorization saglayan bir arac, ozellikle ADSL'lerde cok ise yariyor, ben bile kabloda az da olsa yararini goruyorum.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

mavi
sen önce upload edilebilecek birşeyler koy millet senden çektikçe kredin artacak kredin artınca da sen daha az sıra bekleyeceksin

birde emuleyi ilk açtığında 15-20 dakka beklemek lazım tam perpormans için.

bide 256adsl isen 15 1 ta düşük diğer ares için 20+ ile çekmen lazım normalde.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

freeangel yalan bi mod hiç iyi çekmez banlanırsan şapır şpur statistic clients kısmından görebilirsin

gokhan yada son çıkan 0.45dp mod kullan yada lsd kullan gokhan eskidir ama eşek değil mi deli gibi coşuyor hala diğer ikiside tavsiyemdir

upload sınırın dursun cfos kurman gerekli değil bence nede olsa upload sınırı var

leecher mod ise paylaşım yapmayan az upload yapılabilen download canavarı sömürge mod demektir
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...