Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Selam Emule freeangel kullanıyorum. port'ları açtım high id alıyorum. ama gel gör ki download hızım 2-3 kb'den yukarı çıkmıyor. ares, revconnect vb. yazılımlarda download hızım 15-16 kb lere kadar çıkıyor emule'de hızım 5 kb yi geçmiyor neden olabilir bu ? 256 K kullanıyorum. Neti çok sömürmüyorum. sadece 1 explorer acık. başka downlaod'ım yok. sorunum emuleden kaynaklanıyor yani.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bende bu yüzden e-mule u sildim.:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bu freeangel dan kaynaklanıyo olabilirmi acaba.mod ları pek tavsiye etmiyolar.ben mod kullanmıyorum.hiç bi problem yaşamadım şimdiye kadar.en güzeli www.emule-project.net ten gir indir kur.paşa paşa çalışsın sorunsuz. benm toplam indirme hızım ortalama 23/26.gayet te güzel gidiyo yani.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 uploadı sınırladın mı? 3'e sınırlarsan hem iyi upload yapmış olursun hem de downloadını düşürmez.. ayrıca download listende her zaman 5 tane şey olsun en azından, birinden çekmezse diğerinden çeksin. emule plus kullan diyorum son olarak.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Sira bekleme falan olaylari oldugu icin anlik hiz yaniltici oluyor eMule'de genelde.. Ayni anda birkac tane downloadin olsun, kalabalik serverlara (Razorback 2 ve DonkeyServer'lar) gir ve ara sira server degistir ki source artsin dosyalarda. Leecher mod da kullanma, eMule Plus kullan, gerekirse NetLimiter ile sinirlarsin uploadi zaten. 10-20GB share edip 3-5 ile upload da yaparsan guzel ceker, cekmesi gerekiyor. ADSL isen cFosSpeed kullan bir de mutlaka.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 upload sınırladım evet. deniyeceğim modsuz kuruyorum.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Razorback'e baglanıyorum. Hem az ping hem yüksek kullanıcı olanları seçiyorum. Upload hem emuleden sınırlı hemde netlimiter ile 3 kb ye orantılı. Leecher mode nedir ? ve diğer alttaki program nedir bilgi verirmisin baggio ?[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mode degil, mod, eMule mod(ification) yani. Freeangel, gokhan, fincan gibi modlar leech amaclidir genelde, sharingden cok downloadi hedefler, ama hepsini denedim eMule Plus gibi performans alamadim ben sahsen. cFosSpeed packet shaping ve program priorization saglayan bir arac, ozellikle ADSL'lerde cok ise yariyor, ben bile kabloda az da olsa yararini goruyorum.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 cFosSpeed isimli programı kullanımı basit mi ?[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 mavi sen önce upload edilebilecek birşeyler koy millet senden çektikçe kredin artacak kredin artınca da sen daha az sıra bekleyeceksin birde emuleyi ilk açtığında 15-20 dakka beklemek lazım tam perpormans için. bide 256adsl isen 15 1 ta düşük diğer ares için 20+ ile çekmen lazım normalde.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 freeangel yalan bi mod hiç iyi çekmez banlanırsan şapır şpur statistic clients kısmından görebilirsin gokhan yada son çıkan 0.45dp mod kullan yada lsd kullan gokhan eskidir ama eşek değil mi deli gibi coşuyor hala diğer ikiside tavsiyemdir upload sınırın dursun cfos kurman gerekli değil bence nede olsa upload sınırı var leecher mod ise paylaşım yapmayan az upload yapılabilen download canavarı sömürge mod demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 slayer o banlanma olayından nasıl kurtuluyoruz bilgin var mı?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Yok bi çok arkadaşım yardım etti sağolsunlar ama benim modemim emule'yi kaldırmıyor bugun anladım bunu.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ben dp.45a kullanıyorum gayet memnunum 1 upload veriorum 25-26 ortalama ile cekiyorum[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 dp45a nedir ?[signature][hline]Bokun üstüne krep olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar