Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Belki diyorum..?


Villians

Öne çıkan mesajlar

Değiştiğini düşündüğün şey sen mi yoksa içinde bulunduğun durum mu? Haydi bunu kendine anlatmaya çalış. İstediğin soruları sorabilir, istediğin cevapları bulabilirsin.Siyahın içindeki beyazı görmek sana kalmış.
Bana öyle bakma. Başarabildiğim şeyler olduğu için söylemiyorum bunları sana. Belki diyorum sen benden daha fazla şansa sahipsindir. Benim bırakmamı kimse söylemedi sadece ben öyle istediğim için seçtim. O yüzden senin bakışlarında ki korku ile benimkisi çok farklılar. Ben ilk önce kendimden korkuyordum. Kaç kez uyardılar bilmiyorum. Görüyorsun ki denilenleri dinlememişim bile! Evet ben hep kendime kötülük ettim. Yani senin gibi değilim. Sen ise ona zarar vermekten korktun, bildiğimi bilmem seni bu kadar korkutmasın. Yaptığım kötülük dediğim gibi sadece kendime...
Ah tabiki şu anda buradan çekip gidebilirsin. Bu söylenenleri dinlemek zorunda değilsin. Darılmam da. Hatta hiçbirşey hissetmeyebilirim de! Uzun zaman oldu... senin
hissetiklerinin yarısını hissedebilmeyi isterdim. Bütün gün öylece durmak ve zamanın geçmesini beklemek inan sevdiğim için katlandığım bir durum değil.
Eğer bir gün sana hikayemi anlatmamı istersen anlatırım. Kafanda canlandırır ,belki yorum bile getirebilirsin. Senin de birşeyler söylemen sadece duyduklarıma eklediklerim olur.
Yanlış anlama!
Bir insan kendine kötülük ettikten sonra gözü hiçbirşeyi görmez diyorsun bana ama benim amacım farklıydı. Diyorsun ben ona kötülük yapmaktan korktuğum için bu yolu seçtim ve bedelimi ödemeye kendim izin verdim.. Unutma seni çeken kimse olamayacak. Eğer bunun iyi bir yol olduğunu düşünüyorsan, yapmalısın. Umursamadığımdan değil, senin hayatına saygı gösterdiğim için.
Bir kere daha böyle tokat atmış sonra ağlamaya başlamıştın. Ben sana yine sarılmıştım. Neden seni hep o anda bırakmadağımı sorar dururdun. Göremiyordun ki o anda sana cevabı verdiğimi. Bak bu yüzden susuyorum yine.
Komik ama ever bu duman bana onu hatırlatıyor. Dumanı içime çektikten sonra tekrar dışarı çıkarma kısmı ile ilgileniyorum ben.
Bu sorunun da cevabı var tabiki. Yağmurdan sonraki gökkuşaklarını bilirmisin. Sanırım çok mızmızdım ve o renkleri görmek hepsinin içinde ayrı birşey bulmak istiyordum. Sonra beni elimden tutarak oraya götürdü. Evet orada gerçekten bir gökkuşağı vardı. Ona orada bulunmayan tek rengin o oludğunu söylemiştim. Gülmüştü ilk önce sonra onu gökkuşağından benim çaldığımı söylemişti....
Belki artık o renklerin arasına geri dönmüştür. Bilemiyorum. Belkide çok sevdiği kelebeklerle birliktedir.
Görüldüğü üzere renkleri aramayı da bıraktım. Bana çok kızacak.
İşte yine yağmur yağıyor...[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death....
I Am Searching My Light....
In My Darkness....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vay! denizli yerine muğlaya gitmek cidden yaramış :) bi kere bu yazıyı kimin için yazdıysan kesinlikle ona vermen gerekiyo, çünkü aranızda geçen olayların ve konuşmaların ve bakışmaların üzerine yazılmış, belli. kendini açıklayışın çok güzel, ama gerçekten "edebiyat" olan kısmı, gökkuşağı kısmında başlıyor. yazının tamamına o hafif sembolik, hafif hüzünlü havayı katsaydın bugüne kadar yazdığın en iyi yazı olabilirdi belki de. ama, bi kez daha, ellerine sağlık :)[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen


[Bu mesaj sir tarafından 05 Ekim 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadişim hakketten bazılarımıza muğla yaramış gibi gözüküyo sen aştın bu işi walla ne yalan sölim bağlantılar filan da sağlam oldu bi de yazıldığı ortama bizat şahit olmanın verdiği bi açıklıkla helal diyorum başka da bişi demiyorum hatta iyi geceler uykum da geldi de:P[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok "mektup" gibi olmuş, biraz anlatım tıkanık gibi geldi bana...
Beğenmediğimden değil ama senin aşina olduğun bir stili daha iyiye götürmek yerine sana ait olmayan bir yolu denemişsin gibi geldi...
Alışkanlıklar...[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hoş olmuş, yeni teknikleri ve türleri deniyorsun artık. En güzeli de bu: kendini aşmaya çalışman. Yazı kimin için bilemem ama sadece onun anlayacağı nüanslarla dolu olduğunu anlayabiliyorum.

Böyle denemeler güzel ve hoş, kendini ifade etme konusunda gittikçe daha da gelişeceksin.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...