muzcu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bu adama resmen taparım ben :D yani nasıl diyim yerli joe satriani desem tam yeridir bence. yeni albümü çıktı, keşke o da enstrumental olsaydı :( ama neyse her türlü dinleriz de yok abi albümü bulamıom ankarada. gerçi 1 yere baktım ama aslında internetten almak istiyorum. baskuda.com, ideefixe.com gibi basşka sanal alışveriş merkezi bilen var mı? teşekkürler[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz
NoS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 valla kim olduğunu bilmiyorum ama adam soyaddan kaybediyor öztop:D[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone
Morniel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Özellikle ilk albümü sukut çok güzel bir albümdür herkeze tavsiye ederim.Bence Türkiyedeki iyi gitaristlerden biridir. Son albümü "mutluluğun gözyaşları" çıkmıştır.Dinlemedim ama ilk şarkısının klibini izledim.Ve pek beğenmedim :( Satrianiyle Serdar ı karşılaştırmak olmadı yalnız
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 tapmada hayranı oL sonucta KULUZ ![signature][hline]" $ebNem feRah suCKz ! "
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Abi Ankarada albümü vardır ya. Serdar Öztop , Haluk Leventin eski gitaristi ve bikaç grubun menajeri , öztop plak $irketinin sahibidir
Öne çıkan mesajlar