asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 1) "Bilgisayar Bilimleri" mezunu ne yapar? 2) "Bilgisayar Mühendisi" tam olarak ne yapar? Kafayı yemek durumundayım. EA ya geçme kararı verecektim ama hayatımı teşkil eden bilgisayar ile ilgili bir rüya görünce vazgeçtim. Kafam iyice karıştı. Mühendis olmak istemiyordum. Ama sonra dan Mühendisin daha tam olarak ne yaptığını bile bilmiyorum...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izOn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Bilgisayar Bilimleri hakkinda cevap vereyim sinancım :) Bilgi Universitesi Bilgisayar Bilimlerinde okuyan arkadasimin vakti zamaninda sordugumda vermis oldugu cevap sanirim biraz tatmin eder :) [00:42:29] cgl: programlama dili ogretilmesinden ote programlama ogretilior bunu yaparken de belli diller uzerinden gidiolior mesela java uzerinden programlamaya giris ve advanced programming ve gui dersi aldim ama c kodu hic ogrenmemis olmama ragmen okuyabiliorum [00:42:55] cgl: programlamanin mantigini ogretiolar bolece herhangi bir dil 1 haftani aliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar