Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl olmuş:)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Birisi demişti tek rakibim felan bende böle bişi yaptım:) geyik masterlere avatar olarak verelim bunu:)
[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- )
Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki:
bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .

Mesaj tarihi:
hmm arka desen biiraz kötü yav
Birazda boş olmuş dimi:)
ıh beceremedik![hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- )
bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Mesaj tarihi:
Dikkatinizi çekerim böle birşeye daha bişi ekleyemiyo insan:)[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- )
Mesaj tarihi:
eklenir düşün bi geyigin kıcını görüosun arkadan yane resim soldan da kafası uzanıo arkasına bakıo kıçında tek rakibim chemical yazıo..[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI)

En güzel deniz:
henüz gidilmemiş olandır
En güzel çocuk: henüz büyümedi
En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır
ve Sana söylemek istediğim en güzel söz:
henüz söylememiş olduğum sözdür.
Nazım Hikmet Ran

Mesaj tarihi:
yok öle şeyler düşündümde öle bi pozda geyik bul yapim:) az ve öz yaptık:)
geyii bulun yapam ehu:)[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- )
Mesaj tarihi:
bi kamyonun arkasinda yazan ''ya benimsin ya toprağin'' gibisinden bi yazı türüyle yap ...hatta kamyon çiz böle arkadan görelim arkasinda tek rakibim KEMİKIL yassın...[hline][b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b]

[b]Gardiyan gardiyan gardiayn of dı bılaynd aman allah :)[b]

Mesaj tarihi:
isterseniz
rampaların ustasıyım
gözlerinin hastasıyım da yapalım canısı, liselim fln da olabilir[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Mesaj tarihi:
bence chemical between us yazalım hatta altına sarkının sözlerinide yazalım..
bide şiir yazalım,bide bi kac cümle yzalım,bide sey vardı heh tamam aklıma geldi cebimde kelimeler yzalım,bide bide..[hline]aente is alone on this way..
aente aka banshee..
mycq:110299655
  • Yeni Oluştur...