Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi Kızın Sizden Hoslandıgını Nasıl Anlarsınız....

LucifeL

Öne çıkan mesajlar

yazı gecenin bu vakti okunmuyo yaa. ama heralde yazıyı okuyana kadar bi kıza kendimi sevdirebilirim bilmem. kızlar çok acaib yaratıklar[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
Sosyal ağlarda paylaş

Ahanda bi yorum da benden..(*)Notu okumayı unutmayın

Kasanova, 07 Ekim 2005 00:30 tarihinde demiş ki:
şimdi size etraflıca anlatiim benim gibi bi usatadan tüyo almak insana çok şey kazandırır özellikle böyle konulardaYürrü be seni kim tutar :) (şaka şaka sizin istediğiniz gibi olsun neyse) tüh ulan, daha mesajın başında kandırdı bizi beah. Şakaymış lan!eğer bi ortamdaysanız ve bi kız size bakıosa zaten erkekler hisseder kendine bakan bi çift gözü ve siz gözlerinizi ona doğru yönelttiğiniz zaman hemen gözlerini başka yöne kaçırıyosa veya size gülümsüyosa tmmdır sizden hoşlanıodur veya akşam yediğiniz spagettinin bol salçalı sosu yanağınızda duruyordur.Yanağını sil! Sağ taraf değil... Diğer taraf, hah orası aferin.. ya da bi kız abartıp lucifel arkadaşımıza davrandığı gibi davranıyosa yine hoşlanıodur. Ya da gay sanmışta olabilir, gayler kızların en iyi arkadaşıdır... Ben dedim sana Murtaza transparan kırmızı gömlek giyme diye! Veya bi kız arkınız diyelim ve aranız öyle aman aman iyi değil ve size durduk yere mesaj atıosa %99 hoşlanıodur %1 can sıkıntısıdır.Oranların yanlış verilebilme ihtimalini gözden geçirelim, genelleme yapabilmek için gerekli denek sayısına ulaşalım. U-la-şa-lım.. yazdım kişisel notlarıma.. Bakıcam sonra... Veya kız küçükse (yani lise veya ortaokul çocuğuysanız :) kız bi arkıyla önünüzden geçerken arkına bişeyler söyledi diyelim ve önünüzden geçtikten sonra arkı size bakıp sonra hemen kıza bişeyler söylediyse kesin kız hoşlanıodur sizden veya fermuarınız açıktır! kontrol et! Ama çaktırmadan!!, bu biraz istisna olucak ama :) siz yakışıklıysanız ve kızla aynı apartmanda oturup kızın köpeği varsa ve siz büfeye giderken köpeğin tasma ipi yolunuzu kesicek şekilde duruyosa (yani bütün yolu kesmiş ip ve sizin ondan ipi çekmesini rica etmesini bekliyo ve gözlerinizin içine bakıosa kesin hoşlanıodur.manyak bile olabilir! veya köpeğini bedava besleme yollarını arıyordur... Köpeklerin sosis sevebilme oranı ile erkeklerin fermuar açık gezebilme oranlarının bileşkesini alalım. Oranı günlük hayata göre değerlendirelim bir ara (bunu da aldım kişisel notlarıma.. Bu arada Kasanova arkadaşım kapatmamış parantezi! Parantezi kapamayı unutan yarın fermuarıda açık unutabilir maazallah.. Aman dikkat...) Veya siz otobüste otururken yanınıza bi kız oturmuş ve arkadaşına yer kalmamış ve sizi kesiyosa ve otobüs yola çıktıktan bi beş dk sonra arkadaşına biraz sesli bi şekilde fısıldayıp sen biraz ayakta durda ben şu çocuğun yanına oturim biraz diyosa bu bir öküz olabilir! Kızın arkadaşı (kız2) zaten ayakta duruyor. yani kız1 saçma bir öneride bulunuyor. B vitamini eksikliği... yeterli protein de almamış zamanında. hanımlar lütfen bebelerinizi 6.aya kadar sütten kesmeyin. bakın salak yavrular yetişiyor! :) ve siz bunu duyduktan sonra yüzünüze bakıp gülümsüyosa bak utanmaz bi de gülümsüyor, ya da arabada giderken kro bi kızın teki arabanızı kesip tanışmak istedikten sonra bide üstüne telinizi istiyosa arabalı kız (A.k.): "Merhabalar ben a.k. tanışalım.. Şimdi bana telini ver!" Hmm a.k sizi az önce gasp etti sanırım. Geçmiş olsun. polis karakolu sağdan 2. sokakta sol tarafta... , ve ya otobüste yolun sonuna kadar uyuyup siz uyurken bi kağıda kendi cep numarasını ve ismini yazıp elinize sıkıştırmışsa siz elemanları yolda kandırıp, uyutup, sonra da paralarını çalan bayanların nasıl çalıştığını zannediyordunuz??, veya bi işyerine gittiğinizde bi kız size bakıp bakıp duruyosa belki anlıyamazsınız ama yanındaki erkekler sizi dövücekmiş gibi bakıosa kesin sizden hoşlanıodur.ya da o sizin üst seviyenizden bir müdürdür ve herkesin kapmak için koşturduğu mevkii size nasip olmuştur. Tebrikler, üç kuruş maaş, uygunsuz saatleri ve yoğun bir iş programının yanı sıra iş arkadaşlarınızın nefretini de kazandınız :)
ayrıca bunları yapan kızların hiçbiri cana yakın filan değildir sadece bazıları eğer çok güzelse sizinle oyun oynamak isteyebilirler (bunlar dikkate alınmayacak kadar ufak bi topluluktur) barbilerle falan oynamak isterlerse yanlış topluluk içindesiniz. Kreşlerdeki kızları kandırmak kolay olabilir, ancak etik değildir!! Çabuk kalkın ve kaçın oradan. Yoksa "sapık" damgası yersin, pis sapkın yaratık. Anlıyor musun beni iğrenç şey!!bu oyunun isminede cana yakınlık derler o yüzden her gelen kızın üstüne atlamayarak bu kozu onlara vermeyebilirsiniz mesela cebini mi verdi sakın almayın (bkz. gasp!) çok ayıp!!siz ona cebinizi vermeye çalışınki (hmm gaspa karşı anti-gasp! olsa gerek) (bkz. kendini soydurmaya çalışan dingil)kızı (belliki sizden hoşlanmıştır ve kabul edicektir çok büyük ihtimalle) yok, hoşlanma değil o.. sadece beleş telefon.. aradığ
Sosyal ağlarda paylaş

Peki kasanova, her gün işyerinde bir kadın 5-6 sn seni kesiyorsa fiziksel olarak yakınlaşmaya çalışıyorsa ve senden oldukça büyükse ve evliyse ve çocuğu varsa ve sen ondan hoşlanmıyorsan ne yapmak gerekir?ciddi bir soru.

Ben söyleyeyim yapabileceğin fazla bir şey yoktur, yok ben senden hoşlanmıyorum fln da diyemezsin dersen o da yoo yoktu öyle bir şey der.En iyisi kayıtsız kalmak ve zaman içinde bu olayın kesilmesi herhalde.
[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-

[Bu mesaj Arloth tarafından 07 Ekim 2005 09:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 03 Ekim 2005 17:44 tarihinde demiş ki:
Her Cornetto aldığında yalarken sana bakıyorsa.
Aşkımla erirmisin diye soruyorsa.

vb. haller.

ahuah superdi bu :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar iyi hoşta kardeşim insan salaksa hiç bişey de konuşamıyorsa yani ne biliyim diyecek bişey bulamıyıpta dili tutuluyorsa birde üstelik kekelemesi olan birini siz olsanız ne yapardınız?(Bu saydıklarımın hepsi bende mevcutta:))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 07 Ekim 2005 21:37 tarihinde demiş ki:
anlayamassın..
anladığını zannedersin ama o sadece arkadaş olarak görüyordur seni ondan öyle davranıyordur çünkü heh.

oladabilir walla kızlar anormal varlıklardır

*!..VE TANRI KADINI YARATTI

SONRA DA ERKEKLER İÇİN ATARAX HAPINI:D*
Sosyal ağlarda paylaş

bi de şöyle bi taktik var (2'de 2 tuttu) lafı şaka yollu evliliğe getirin baban seni bana verir mi filan gibi o da şaka yollu belki verir bilemem filan derse sizden hoşlanma ihtimali vardır eğer haaa oldu gözlerim doldu derse de anlarsınız hoşlanmadığını

(resmi istatistiki bilgi değil :))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...