Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Kız çağrı attı yazıcak hemen, benden demesi. Edit: Ahaha nasıl biliyorum ama [signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 03 Ekim 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 janı sımdı kımse yokta olunca banada danısmanlık yaparmısın?[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: LucifeL, 03 Ekim 2005 19:33 tarihinde demiş ki: passenger valla yaptıgım butun espirilere guldu butun gece suratında gulucuklerle dolastı....ama cagrı atıom karsılık vermio msj attım bulusalım die cvp da vermedi anlamadım gitti..:( naz yapıyordur.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Passanger, 03 Ekim 2005 19:41 tarihinde demiş ki: janı sımdı kımse yokta olunca banada danısmanlık yaparmısın? Ayıpsın sen gel.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 haklısın galiba passenger olabilir..[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bak bır kıza acılmıstım.(Servıste)Benden 1 yas buyuktu.ee dedım?Ya bılmıyorum kı dedı.Bende tmm ozaman dedım kalkıyordum ya nereye gel dedı. :)[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 valla kız biras nazlı hakketten bilmiyorum simdi arıcam kızı konusucam...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 aramaaaaaaaaaaaaa[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 neden ki?[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bak sen arama sımdı onu bu gece cagrı falan atma huyun varsa onuda yapma.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 neden peki onu sole?[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Garip bi konu oldu.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ben denedım ıse yaradı.bıde janıye soralım. janı?[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ii sor bakalım janit ne diecek..[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Ben anlamam ahah[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ahah[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Akşam konuşuruz Luci takma kafana içer konuşuruz tamam?[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 03 Ekim 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 tamam janit valla iyi olur...[signature][hline]...We Be Burnin... [Bu mesaj LucifeL tarafından 03 Ekim 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: fastreload, 03 Ekim 2005 18:51 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 03 Ekim 2005 18:48 tarihinde demiş ki: said: Spidee, 03 Ekim 2005 18:39 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 03 Ekim 2005 17:40 tarihinde demiş ki: anlayamazsin hissedersin sadece. Anlayamazsın kısmına katılıyorum. Her zaman hislerin doğru çıkmayabiliyor. Evet her zaman hislerin dogru cikmiyor , ama dogru cikmadigini da hissederek anliyorsun hede. mesela bi laf vardi... Hissetmedigin hisleri hissettigini hissettigin anda hissetmedigin His Asktir!! imdaakk! öyle bi gitmiş ki ben ask histir diye tamamladım.. seri söylenince pek bi noktanokta oluyor Eh ben de çok hızlı söyleyince sonunu "Hasskt" diye tamamladım, "ş"leri de yazmamış, böyle oldu =)[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ya bakışmayla fln anlaşılcak iş diil bu,anca hissedebilirsin böyle şeyleri...gidip söylemeden de hiçbir zaman öğrenemezsin işin aslını zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 tabı herkesde jedı olmadıgı ıcın anlamak zor olabılıyor bazen.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bi ara bi geyik vardı. Biri burda yazmıştı. Kızın üstüne sümüğünü at kızmazsa hoşlanıyodur diye. Birden aklıma geldi. :][signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 @arma e yöh..!![signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Brad Pitt olsan benim tanidigim herkizdan tokadi yersin o hareketten sonra :D Beckham olsan dusunebilirler ama.. icinde elmas fln vardir belki diye kurcalamaya basliyabilirler Bir tavsiye Kacan kovalanir taktigini uygulamaya baslaman gerekli oyle gunde 5-6 kere arayip 15-20 defa mesaj atarsan bastan kaybetmis olursun. Benim dusunceme gore her kiz her erkege istedigini yaptirma gibi bir guce sahipken bunu kullanmiyorlar ve aksine herkesi kopek etme gibi bir avantajlari varken kendilerini ediyorlar. Yani bir kizin ustune cok dusmessen kazanirsin ama devamli seni cooook seviyorum sen olmazsan bende olmam beni birakip gitme fln dersen 2 gun icinde ayrilirsiniz. (Tabi bu tavsiyeler uzun iliskiler icin gecerli degil) O yuzden soguk olucaksin napiyorsun dediginde evde film izlesen bile birazdan arkadaslar gelicek oturucaz fln diceksin :D Napiyorum ben ya sabahin 9 unda imdat. 8.30 da kiz arkadasim aradi.. -benim dersim var derse giricem sende uyan -Neden? Benim dersim yokki bugun. -Olsun ben ders dinlerken sen rahat uyuyabilicekmisin?(Aglamakli bir ses tonuyla) -Gayet rahat uyuyordum 5 dakka oncesine kadar -Cat! (Telefon yuzume kapanir) Bknz bir kiz bir erkegi nasil surundurur v1.5[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 sor direk[signature][hline]Hasan şaş 2005-09-28 07:12:30 tarihinde demiş ki: Kaç gündür bu maçı bekliyorum. Tromso'yu sahadan sileceğiz Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar