deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Evet nedir? divx codeci sanırım indirdiğim animenin çalışması için gerekli ama bulamadım codecini divx6.0ı indirdim o da çalıştırmadı. Evangelion izlemek istiyorum.Yardım lütfen[signature][hline]öldüm demekki yaşıyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 MKV o sanırım, yanlış yazılmış. Matroshka Pack olarak geçer, OGM gibi ayrı açıcısı var. Ufacık bir dosya, Afterdawn.com'da ya da google'da arayıp hemen bulabilirsin. Gerçi ffdShow açıyor hepsini.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Matroska Codec Pack diyede geçer. Ogm çıktığında avilerdeki o hareketli janjanlı altyazıları kullanamıyorlardı (düz beyaz çıkıyordu). .mv buna çözüm olarak yaratılmış bir codectir. En iyisi budur bence[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Çok saolun.Buraya yazdıktan sonra codec packimi yine yükledim de matroshkayı atlamışım :) .Onu da işaretledim ve gecenin 3ünüde evangeliona başlayabildim.Gerçi hepsini nasıl indirecem ben de bilmiyorum ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Harbiden mkv eva çek çek bitmez ya ama olsun izlemesinin de keyfi başkadır.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas ve satış gibi her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 niye abi? mkv ogm özelliklerini avi boyutlarında sağlar. ogm'de 230Mb olan mkv de 170-180MB'a düşüyo[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Aslında MKV'de, OGM'de AVI'den farklı değil. İkisi de "container" denilen dosya formatıdır. Yani AVI+SUB+Sound = OGM/MKV şeklindedir. O yüzden dosya boyutu bu iki format arasında kalite farkı yaratmaz yani.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Valla bende mkvler görüntü kalitesi olarak bayağı fark ediyor.Bi de mkv ler ingilizce dublaj seçeneği de olarak genelde dvd'den dönüştürülüyor.Yani genelde alt yazılar da orijinal oluyor.Bende mkvlerin boyutlar genelde ogm'ler ile aynı yani avi'den büyük mesela.Evangelion avi'ler bende 170-180mb ancak evangelion renewal mkv'ler 350mb.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas ve satış gibi her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ben zaten kaynak ve çözünürlük konusuna girmedim. Aynı kaynak, aynı çözünürlük, aynı geçiş (1pass, 2pass gibi), aynı ses, aynı altyazı ile, boyutlar birbirinin aynı olacaktır. Çünkü bu formatların mantığı bu. OGM ve MKV tamamen container (tutucu, muhafaza) olarak dizayn edilmiştir.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: kymophobia, 08 Ekim 2005 06:12 tarihinde demiş ki: Ben zaten kaynak ve çözünürlük konusuna girmedim. Aynı kaynak, aynı çözünürlük, aynı geçiş (1pass, 2pass gibi), aynı ses, aynı altyazı ile, boyutlar birbirinin aynı olacaktır. Çünkü bu formatların mantığı bu. OGM ve MKV tamamen container (tutucu, muhafaza) olarak dizayn edilmiştir. evet dediğin gibi ogm ile mkv arasında sadece sub kodlamaları farklı oluyor. Ama görüntü kalitesini veya ses kalitesini içindeki dosyalar belirler bende 70 mb mkv var ama ne ses nede görüntü var sonuç olarak ama mkv... Yani Mkv tek özelliği renkli ve farkl şekilli altyazılar yazabilmene izin vermesi...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Bildiğim kadarı ile avi'ler de çift seslendirme olmuyor.Genelde mkv ve ogm'ler bu iş için kullanılıyor.Bunun için de dvd den kodluyorlar.Tabi bana da arada mkv veya ogm den kaliteli avi'ler rastlıyor ancak en azından küçük bir reserans olarak kabul edebiliyorsun.Çünkü iyi gruplar genelde mkv ve ogm yi ikinci seslendirme seçeneği için kullanıyor ve kaliteli yapıyorlar.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas ve satış gibi her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar