Necro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Tamam ya doğuştan proxy si var o zmn[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 tabi doguştan proxyleri var onun cin yolları ile baglanıyor nete[signature][hline][UYAN TÜRK MİLLETİ UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN.... SEVMEYEN ŞEREFSİZ DEFOLSUN GİTSİN. YA SEVECEKSİN BU ÜLKEYİ YADA KUZU KUZU SEVDİRİRİZ... BİZ BU ÜLKE İÇİN AZ KAN DÖKMEDİK GEREKİRSE Bİ OKADAR DAHA DÖKERİZ] Beyaz Pati [Bu mesaj Gothic tarafından 30 Eylül 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ne proxyden anlarım nede knight online forumlarına girmişliğim var..ama bu kadar velvele olunca kıyıda köşedeki accountumda gireyim dedim..gayette güzel bağlandı..sorun felan yok yani..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 30 Eylül 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Gothic şimdi bizim bazen acil password deiştirmemiz gerekebilior. BU proxy olayı nedir?Yada biz nasıl site ye baglanabiliriz? teşekkürler.[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 28xxx Server: Diez Fake acc a karsı
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Sadece Türk ip ler değil, yabancılardanda giremiyen çok var. Sorun sitede. Ayrıca Türk ip lerini banlamak kolaymı sanıyorsunuz, teknik yanını geçtim yasal olarak bile mümkün değil. Koca ülkeyi banlıyacaksın :):) (Haketmiyor değilizya neyse)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:90xxx
druenler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: BlackBox1, 01 Ekim 2005 00:21 tarihinde demiş ki: Sadece Türk ip ler değil, yabancılardanda giremiyen çok var. Sorun sitede. Ayrıca Türk ip lerini banlamak kolaymı sanıyorsunuz, teknik yanını geçtim yasal olarak bile mümkün değil. Koca ülkeyi banlıyacaksın :):) (Haketmiyor değilizya neyse) teknik yani inanilmaz kolay. cikartirsin turk isp ip range'lerini hepsine block :) farkli ulkelerden giremeyenlerde var su an. yani sadece turk ip'ler degil. dsl ile giremezken kablonet ile giriliyor.[signature][hline]Nick: Roguenler/Diez - Retired
Milo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 evet kolay =) (bkz: bir zamanlar ares)[signature][hline]K.Mltn bir de banlamasalar...
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 şimdi türk ip leri banlandı mı ? zaten banlansa oyunun %80 i gider :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Sorum şudur: Bu ban geyiği n'oldu aslı astarı var mı? siteye sadece türk ip leri mi giremiyo?[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
KaKsi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Sadece Türk IP'lerinde değil diğer bazı ülkelerde de var aynı sorun. Site tasarım aşamasında hala, bu sebeple çeşitli sorunların baş göstermesi muktedir. anlayışla karşılamak lazım...[signature][hline]Alterac & Oriole
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 eyw kaksi. gothic hideip vermiş de siteye ahan bunla girin diye ben de kıllandım acep ban mi yedik diye.[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 kıllanam ama siteye giriceksen gir işte ayrıca sitede bütün sistemler çalışır durumda[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati
cucuk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 arkadaşlar bilmem işinize yararmı KE nin 1299 USA serverının versiyonunu indirmek isteyen arkadaşlar burdan http://knightonlineworld.com indirebilirler [Bu mesaj KaKsi tarafından 05 Ekim 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
efendi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yahu ne hurafeci adamlarsınız yaa! knight online bitti bildiğiniz üzere. knight empire var şu an piyasada ve bunun web sitesi tasarım aşamasındaydı. Bitti al geldi yeni site gir de gör. Delinin biri geliyo kuyuya bi taş atıyo arkasından 40 deli gelip kuyuya atlıyo ne adamlar var ya![signature][hline]^v^LiFe iS BeAuTiFuL WiTh YoU^v^
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 site yapılıyooo ban felan yok[signature][hline] KE DELETED
Thadeus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 türk telekom adsl ip leri ile girilemiyor şu an siteye fakat topaz net ip leri ile giriliyor.. (kablo)[signature][hline] Nick : DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Clan : RedAlert Np : 26xxx Server : Beramus
NewCastle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Arkadaslar tamamda TT ADSL IP zaten Turkiye IP aralıgında degildir. turkiye ip aralıgı 194.0.0.1 197.255.255.255 dir. DSL ip aralıgı ile 80.0.0.1 ile baslar
vktk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ya up lamayın artı şu topic i birazcık araştırma yapın girin siteye. ben çatır çatır giriyorum, ve Türkiye'de yaşıyorum.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Ya böle saçma sapan topicler açıpta milletin kafasını karıştırmaya ne hakkınız var. Bi siteye giremiyosunuz "Türk IP leri ban yedi" carttı curttu... bigün gene oyun yeni geldiği zamanlarda oyun daha yeni yeni toparlanıyo o gece bi çalışma söz konusu idi sever da Kasımpatı_1 adlı arkadaşımız da hemen bi topic açma zahmetinde bulunup " Sonunda beklenen oldu Türklere IP ban" LOL! Ne oldu sonra türklere IP ban geldi mi ? Hayır..Böle saçma sapan topiclerin kilitlenmesini.......
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hide ıp kullanın proxy deiştirip amerikadan bağlanıom gösteriyorum sorun kalmıo ama yaptıkları şerefsizliktir[signature][hline]baddal al şu madalyayı bitsin bu çile!
Darktr Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Çalışma falan yok ya bilmeyenler konuşup duruyo kafam bozuldu gece gece türk ipleri banlandı diğer ülkelerde olmuş olabilir ama değişik proxyler ile girebiliyosun bunun anlamı SİTE AÇIK BAZI İP ARALIKLARI ENGELLENDİ DİĞERLERİ ÇOK RAHAT GİREBİLİR. OYUNADA GİREBİLİYOSUN SADECE SİTE İÇİN İP ADRES ARALIĞIN YASAKLANDI. Kısa bi zaman sonra düzeltirler[signature][hline]Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Arıyor Server: Burning Legion MSN: [email protected]
PartyCrasher Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Genelde ADSL kullanicilarinin ip leri yasaklanmis... KabloNET olanlar siteye cok rahat girebilio[signature][hline]Nick :PartyCrasher Server: Beramus Race :Karus Job : Assassin / Shadow Vain lvl : 6x Clan : RedAlert
MiC_CheCK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yaw kafayı yiyecem proxy den deniyom. Siteye giriyo ancak oyuna bağlanmıyo. İnvalied password dio sürekli kafayı yiycem yaaaa...
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama turk ip ban sanırım doğru alan yetkilimiz yok öyle bişi demiş fakat bir kaç yabancı arakdaşım var onlara sordum girebildiklerini söylüyolar bu konu hakında pekte yorum yapmak istemiyorum biliyorumki herkez gergin şuanda sadece bilgi vermek istedim eğer böyle bişi varsa umarım kaldırırlar![signature][hline]BEYAZ PATİLER
New Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: KaKsi, 30 Eylül 2005 14:58 tarihinde demiş ki: Adamlar site üzerinde çalışıyorlar, daha bu sabah girdim. 15 dakka sonra farklı bir hata mesajı aldım. Bu ip myp falan değil, site üzerinde çalışıyorlar. Sizde hemen Türk ip leri ban yyedi demeyin lütfen... insanların zaten canı burnunda abimiz haklı ke nin 3 . hafta sında (ya da sonra once :S) siyah bir site açıldı ve 1 kaç gun sonra giremez oldum burdan duyduklarımla banlandı banlandı hay ............. gibi oldum :D
Öne çıkan mesajlar