SsDecimaL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Merhaba Arkdşlar Benim Bir Problemim War Yardımcı Olursanız Sevinirim.. Player Acc ile Player Acc'ye Vuramıyorum Artı Guardslar da Vuramıyor Bana Consoleda Hata Veriyor Hata Mesajı Şu: Exception code=0c0000005, addr=076f8a7f7, in Char OnTick (Timer Expired) (UID=0424b) Yardımlarınız için Şimdiden Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 chardaki item lara bak .xedit veya .info timer falan var mı[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SsDecimaL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 karakterimin timeri 0 veya 1 oluyor surekli editten baktıgım itemlerde problem yok yalnız mesela ata vuruken timer surekli alakasız rakamlar oluyor ayrıca bankbox id sinin timeri 0 mı olması gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
echelon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 scripini deistir bence yeni scripler bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SsDecimaL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Herkese Teşekkürler Sorunu Buldum.. Ne Scp Ne Timer Ne Başka Birşey Hiç Bir Yerde Sorun Yokken Gosteren Bir Hata Malasef 4.0.2 den Kaynaklanıyor.. Avantajları War Diye Kullanayım Dedim Tek Dezavantajı Butun Avantajşarını Sildi Süpürdü Yanii Kısacası Nefret Ettirdi Kendinden Bu Sürüm Ayrıca Bazı Sunucuları Goruyorumda 4.0.2 yi Kullanıyorlar Aman Kullanmayın Derim Ben Onalra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Scplerde Sorun Varsa 4.0.2 Ne Yapsın ??[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 fixbody gibi bişeyler deneyip çözüme ulaşabilirdin kanımca[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar