BonePART Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Arkadaslar Elektrik Mühendisi olup staj defteri yazan var mi? Ben yazicamda ne yazicam onu bile bilmiyorum elinde bilgisayarda yazilmis yada fotokopi halinde olan warsa benle bi iletişime gecerse cok kral olur. Karisliginda dürüm ismarlarim dvd cekerim yane anasiriz.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ben makinæ mühendisliği öğrencisiyim word formatında yazdığım staj defterim bilgisayarımda mevcut. Her ne kadar farklı dallarda olsa da en azından yazılışı hakkında fikir sahibi olabilirsin. Özelden e-posta adresini yollarsan, gönderebilirimç[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 saol dead yolladım ama baska orneklerde olursa sebvinirinm[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Maalesef elimde sadece kendi yazdığım dtaj defteri mevcut. E-posta adresine yolladım, kolay gelsin.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | YIM | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü www.deadsoul.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 cok saol dead ee evet baska arkadaslar?[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 İnşaat(aka Amele) staj defteri var bende =) Elentrink değil ama olsun.. Ha bu arada yapı (ve şimdi de yol) staj defterleri mevcuttur. İhtiyaç olması durumunda PM..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ben staj yapmama hovardalığında bulundum bu sene staj yapıosan sonrasında mülakata düzgün hazırlan bugün bizim ark.ın 30 günlük stajını düzgün cevap veremedi die 15 gününü saydılar uyarayım[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ha bu arada hangi üniversite??[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yildiz[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar