Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ramazanda Aile

fede

Öne çıkan mesajlar

Daha çok özleniyo bence 3. sahurumu yaprım demin ama hala ağlamaklı oluyorum. Annem geliyo aklıma, sahura kaldırışı felan, boğazıma bişey düğümleniyo sonra...
Çok acaip yaa, halbuki ramazanda ayrı iftar yapmaya başlayalı 4 sene oluyo ama durum bu...[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
Sosyal ağlarda paylaş

çok yol dediğin 4 sene olması rağmen böyle bu çok halim selim oluyorum ben ramazanlarda..4 sene ama alışamdım işte aile ortamı bir başka[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
-natalieye
Sosyal ağlarda paylaş

fede sırf annemi bırakamadığım için türkiyede kalmaya ve tekrar öss ye girmeye karar verdim ve bu sene ist da bi yeri kazanıp ist da ailemin yanında kalıcam türkiyeden ayrılmıyacağım lisesonda iyi bi yeri kazandığım halde gitmemiştim ama insan yurtdışına çıkınca ailesinin önemini daha iyi anlıyo[signature][hline]I am the best f.ck the rest
Sosyal ağlarda paylaş

haklisin dostum. hem de cok.

@fede: gecicek abi hepsi biticek. yaninda sana destek cikicak arkadaslarin var. Biliyorum hicbir zaman annenin babanin yerini tutmaz ama...gun yine gelecek sen yine evinde olacaksin annen yine seni kaldiracak. Sayili gun bu, bitmeye mahkum. Guclu ol[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Sosyal ağlarda paylaş

Ramazan veya değil aile gibisi varmı aslında değerlerini hepimiz çoook sonra anlıyoruz ama hayatta tek gerçek dostlarımız bizi karşılıksız seven aileler değilmidir.
Başta kendiminki olmak üzere burda bütün ailelerin önünde eğilirim aile süper bişi... ( Evlenmek ister )
Sosyal ağlarda paylaş

bu gün eve geldim ben. iftarda boğazıma bişeyler düğümlendi, ama ağlamamak için zor tuttum kendimi. bişeyden pişman olmuş değilim geri de dönmek istediğimden değil sadece aile ile birlikte ramazan çok başka oluyo :([signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
-natalieye
Sosyal ağlarda paylaş

geçenlerde şöle bişi yazmıştım bidaha yazam c/p
---Bazıları yemekte konuşulmaması gerektiğini söyler. Bunun sebebi sofranın kutsallığı mı? yoksa boğaza yemek kaçıp ölme riski bilemem.Bence her iki koşulda da bu düşünce yanlış...
Sofra buluşma yeridir baba işten dönmüş,kardeş okuldan.Anne tüm gün süren ev işlerine ara vermiştir(yada aslında vermemiştir)Hepside o kutsal çemberi oluşturmak,biraraya gelmek için ordadır.O sofrayı kutsal yapan orda kimininle bulunduğunuzdur.Onlarlar aranızdaki bağı böyle bir yerde kesmenizi kim söyleyebilir ki?---
ramazanlar ailenin birlikte olması açısından çok önemli genelde ailemden ayrı kalmak zorundayım(okul,yurt)kardeşimle en kavgalı olduğum dönemde bile onu özlerim aile sonuçta bu hayaı yaşamaya değer kılan kaç şey vrki elimizde hepsini seviyorum ve bunu her fırsatta söylüyorum onlara inşallah bende böyle güzel bir aile kurarım .)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...