Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

reno clio v6 niye bu kadar pahalı?

Kasanova

Öne çıkan mesajlar

v6 255 beygir 3.0 motor 123bin ytl kim alır ki bu arabayı yoksa benim gösden kaçırdığım bişey mi var 100 km ye 5 küsür saniyede çıkmak için bile olsa alınmaz diye düşünüyorum giderim başka bi 2. el arabayı modifiye yaparım falan filan 123 milyar nedir ya gereksiz bi araba olmuş olmadı insan gider type-r filan alır sinirlerim bozuldu ya :)[signature][hline]I am the best f.ck the rest
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kasanova, 05 Ekim 2005 03:21 tarihinde demiş ki:
v6 255 beygir 3.0 motor 123bin ytl kim alır ki bu arabayı yoksa benim gösden kaçırdığım bişey mi var 100 km ye 5 küsür saniyede çıkmak için bile olsa alınmaz diye düşünüyorum giderim başka bi 2. el arabayı modifiye yaparım falan filan 123 milyar nedir ya gereksiz bi araba olmuş olmadı insan gider type-r filan alır sinirlerim bozuldu ya :)

+1[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Kaaaaaaç? 123.000 YTL????

Type-R denen cihaz 78.000 YTL. Alınır kullanılır. Yetmedi mi?
Subaru Impreza STI sadece 110 milyar lira. Kalan 13 milyarla arabayı uçur. Clio onun yanında fukara kalır. Höeh...

Hatta derdim basmak değil araba almak derseniz 123 milyara 3.20 BMW alınır, Brings Me Woman olayına girilir.

Renault'u taktir ediyorum afferin.[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca bahsedildiği kadarda uçmuyor araba

Bu arada Type - R 58.000YTL, S2000 78.000YTL değimiydi?[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Özür diliyorum, Type R 58 milyar, tarafımdan yanlış yazılmış.

Evo 8 de 130 milyar falan taş çatlasa, talep ettiğinizde belli bir kaparo veriyorsunuz bekliyorsunuz geliyor, en azından biz bayiinin başının etini yediğimizde öyleydi.

123 milyara 2 tane A3 almak gibi bir fantazi de yapılabilir :D Birini bana verirsiniz artık, benim deli ailem "Almayık" diye tutturdu yine A3 için, yine ortada kaldım. Delirip 2004-2005 model 3.20 almayı düşünüyorum ben de.

Bu arada listelediğim arabalarla kaza yapmakla Renault Clio V6 ile kaza yapmak da kıyaslanmaz, isterseniz Ncap güvenlik yıldızlarına bir bakın, Clio V6nın motorunun yerini falan da düşünün.[signature][hline]Working for the weekend...

[Bu mesaj Cafein tarafından 05 Ekim 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Cafein doğru diosunda 123 milyar'a değmez bence :)[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Clio nun motoru arkada sanırım o yüzden önden çarpmalarda içeriye motor dalması gibi bişey olmazdaa
123 milyar bir Clio ya heheh
zaten 1 tane fln var sanırım satılmış olan hatta efsaneye göre Acun firarda olmadığı zamanlarda kullanıyormuş.

Yalnız bu fiyatın sebebi tahmin edersiniz ki vergi.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

nası verilmez o motora?
bide rollbarlar taktırdınmı yamam olur o araba.
belki güvenliğide düşünmüşlerdir ztn.[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz...
Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aramis, 05 Ekim 2005 18:39 tarihinde demiş ki:
isin espirisindeyim baba :) tabikii vectra ile o boy olcusemez.Ama cidden haketmeyen bir araba.Nitekim yukardaki arkadaslar impreza gibi guzel ornek vermisler.

Vay be bir Opelciden bunları göreceğim hiç aklıma gelmezdi :D
110 milyarınız olsa BMW 3.20 mi tercih ederdiniz Subaru Impreza mı? Benim ikilemim burada işte...[signature][hline]Working for the weekend...
Sosyal ağlarda paylaş

Impreza!
4 çeker süfer HKS Blow off taktınmı zaten bmw neymiş dersin
neyse hayaller işte :)[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

:D vectra motor konusunda olcusemez amaaaaa konfor olsun felan vectra ustun olacagina eminim.

320 mi?imprezami ? hmmmmmm zor bi soru.Eminim bir cok kisi impreza dicek.Ama bmw ninde konforu aklima geldikce imprezaya bakasim bile gelmiyo :D
320 coupe yapsak olmazmi onu :D[signature][hline]Who can explain?
Sosyal ağlarda paylaş

niye imprezada konfor yokmu, en azından bi sparco koltuk koydukmu inmezsin zaten, tabi konfordan kastın ne bilmiorm da ben direk koltuk olarak düşünüyorum :)
ayrıca hız olayı var,hızlanması var,sti ı var bu işin ne bmw si neyse[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 05 Ekim 2005 22:10 tarihinde demiş ki:
Abi ben o paraya A4 Quattro alırım hem BMW konforu olur hem Impreza 4 çekeri olur.

hoca biri AWD biri 4WD dikkatini çekerim:D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz...
Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...