Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

grup hepsi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bunlar bide lolocu kadını da alasalar hah tamam olcaklar[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone
Mesaj tarihi:
fena dııl be
yorumlara koptum yalnız :-)
lolocu kız ehueheuehu :-)[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!..
Mesaj tarihi:
Kardeşm bana bu şarkılarla işkence yapıo.Onlan psikolojik savaş içindeyiz.[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

[b]
Mesaj tarihi:
said:
NoS, 05 Ekim 2005 20:46 tarihinde demiş ki:
bunlar bide lolocu kadını da alasalar hah tamam olcaklar

buahuu lololo yaparlar artık =)[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim...
Mesaj tarihi:
olmasa kimsenin bişey kaybetmeyeceği gereksiz bir grup
ekşi sölük gibin oldu yaw:)[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Mesaj tarihi:
yorumları gorunce sasırdım, turkiyede gayet kaliteli pop muzik yapiyorlar genc ve guzeller hepside hanım hanımcıklar lo lo lo yapan kişiyle kıyaslanamaz bile.Turkiyede bu kdr profesyonel kız grubu olmamıştı suan en guzel turkce popu yapıyorlar bana.
Mesaj tarihi:
Ben de pop sevmem ama iyi yapılınca da dinlerim. Bence güzel bir grup (müzik açısından :D) Böyleleri çok çıkmaz, keyfine bakın.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Ben metalciyim karizmayım metal olmayan bütün müziklar İĞRENÇ hele Türkçeyse IYYYYY abiii İŞKENCEEEEE.

Puauah süpersiniz ya vallaç[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0
Mesaj tarihi:
Galiba kıvırcık, sarı saçlı olanda zenci gırtlağı var. İnanılmaz bir ses çıkartıyor, muhteşem.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Ben de metalci ve rockçıyım. Ama iyi müziği de takdir ederim. Kendileri çalmıyor olabilirler ama sesleri ve grup olarak söylemeleri mükemmel bence.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
umarım başarılı olurlar. eğer ilerde unutulursa abazalar kesin unutmazlar.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Mesaj tarihi:
en azındna tv de her dakka her yerde olan tiplerden olmadılar o yüzden iyi bence yapsınlar müziklerini başarılı olsunlar ne dielim[signature][hline]can't settle the area
Mesaj tarihi:
said:
Tamonikiden, 07 Ekim 2005 17:29 tarihinde demiş ki:
yorumları gorunce sasırdım, turkiyede gayet kaliteli pop muzik yapiyorlar genc ve guzeller hepside hanım hanımcıklar lo lo lo yapan kişiyle kıyaslanamaz bile.Turkiyede bu kdr profesyonel kız grubu olmamıştı suan en guzel turkce popu yapıyorlar bana.

+1 ...
sansasyonel değiller kıç baş göstermiyolar sesleri bence güzel bütün albümü 5-6 defa dinlamişimdir hala da dinlerim bence unutulma olayı zor eğer müziklerinin üzerine katarlarsa bişeyler kalıcı olurlar ama 3-5 playboy a meze olurlarsa elbetteki unutulurlar ...
kısaca bence iyiler :)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
  • Yeni Oluştur...