dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hmm açılmıştı hepsi zamanında...[signature][hline]MONO(b)LOG
NoS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bunlar bide lolocu kadını da alasalar hah tamam olcaklar[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone
Polly Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hepsi MOK[signature][hline]This is the final resistance..
Famy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 fena dııl be yorumlara koptum yalnız :-) lolocu kız ehueheuehu :-)[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!..
Syn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Kardeşm bana bu şarkılarla işkence yapıo.Onlan psikolojik savaş içindeyiz.[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: NoS, 05 Ekim 2005 20:46 tarihinde demiş ki: bunlar bide lolocu kadını da alasalar hah tamam olcaklar buahuu lololo yaparlar artık =)[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim...
lololo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 walla ben bilmemede sarısına hastayım sadece okadar cok işveli hatun yaw
Zep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 olmasa kimsenin bişey kaybetmeyeceği gereksiz bir grup ekşi sölük gibin oldu yaw:)[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bi zaman ciguli vardı(2005) bir zaman dört kız vardı(2006 veya2007)[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Tamonikiden Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yorumları gorunce sasırdım, turkiyede gayet kaliteli pop muzik yapiyorlar genc ve guzeller hepside hanım hanımcıklar lo lo lo yapan kişiyle kıyaslanamaz bile.Turkiyede bu kdr profesyonel kız grubu olmamıştı suan en guzel turkce popu yapıyorlar bana.
Polly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 pop sevmediğim için cevabım onlar ne kadar ii olursa olsun "bence" salla olacak[signature][hline]This is episode 666...destination is chaos.. Dark Polly Episode 666
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ben de pop sevmem ama iyi yapılınca da dinlerim. Bence güzel bir grup (müzik açısından :D) Böyleleri çok çıkmaz, keyfine bakın.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ben metalciyim karizmayım metal olmayan bütün müziklar İĞRENÇ hele Türkçeyse IYYYYY abiii İŞKENCEEEEE. Puauah süpersiniz ya vallaç[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0
Tamonikiden Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ayrıca Yasemin adlı kırmızı saçlı cok guzel.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Galiba kıvırcık, sarı saçlı olanda zenci gırtlağı var. İnanılmaz bir ses çıkartıyor, muhteşem.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Polly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 dımtıs yapmak zor deil ark lar hemen bi FL çekip iki tık yapıoruz ve dımtıs pop müziğimiz oluo... ama bunun yerine gitarı alıp opeth çalmak daha iyi[signature][hline]This is episode 666...destination is chaos.. Dark Polly Episode 666
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ben de metalci ve rockçıyım. Ama iyi müziği de takdir ederim. Kendileri çalmıyor olabilirler ama sesleri ve grup olarak söylemeleri mükemmel bence.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 sen kendine ısmarlaaa!! bune abi :D[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 umarım başarılı olurlar. eğer ilerde unutulursa abazalar kesin unutmazlar.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 en azındna tv de her dakka her yerde olan tiplerden olmadılar o yüzden iyi bence yapsınlar müziklerini başarılı olsunlar ne dielim[signature][hline]can't settle the area
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Tamonikiden, 07 Ekim 2005 17:29 tarihinde demiş ki: yorumları gorunce sasırdım, turkiyede gayet kaliteli pop muzik yapiyorlar genc ve guzeller hepside hanım hanımcıklar lo lo lo yapan kişiyle kıyaslanamaz bile.Turkiyede bu kdr profesyonel kız grubu olmamıştı suan en guzel turkce popu yapıyorlar bana. +1 ... sansasyonel değiller kıç baş göstermiyolar sesleri bence güzel bütün albümü 5-6 defa dinlamişimdir hala da dinlerim bence unutulma olayı zor eğer müziklerinin üzerine katarlarsa bişeyler kalıcı olurlar ama 3-5 playboy a meze olurlarsa elbetteki unutulurlar ... kısaca bence iyiler :)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Öne çıkan mesajlar