Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blind Guardian - (Şarkı - Yorum)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sitelerinde nisan-mayıs gibi yeni albumlerini çıkarmayı düşündükleri yazıyor.
bu arada yeni bateristin tipi de hiç uymamış gruba[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Mesaj tarihi:
Başlıktaki "Yorum" kelimesi tüm postun başına kocaman bir "bence" koymuş zaten; her cümlenin başına bence bence yazmaya gerek kalmaması için.
Mesaj tarihi:
Tamam da istediğin kadar bence de başlıkta yorum olduğunu söyle içerikle bağdaşmazsa sözde kalmaz mı?Bağdaşmadığını da söylemiyorum ama tutarlı olmuyor bazen bu yazılar ve resmen şarkılar,guruplar,albümler yargılanıyor,bu forumlarada sıçramasın..[signature][hline]D'akmor J.Matthew
I'm only happy when it rains
Mesaj tarihi:
BG ;

Sadece bir grup değil ikon bence.
Ayrıca hayatımda çoğu anımla doğrudan bağlantılı.*elghinn'e el sallar :) *

Her albümleri ayrı güzeldir.Ayrıca wallpaperlerinden tutun sitelerine kadar albüm kapaklarına kadar her şeyleri kalite kokar.Kendilerini insanlara bu kadar sevdiren başka bi grup daha yoktur bence dünya üzerinde.

Into the Storm'un özel bir yeri var arkadaşım bu şarkıyı söylerken "give it to me" kısmında bir arkadaşımı dövdü o derece gaz bir albüm zaten NitM.Benim orda favorim Mirror Mirror'dur o ayrı :)

-Bence Thoman gibi davulcu zor bulurlar bi daha :)
-Son albümleriyle ilgili çıkış tarihinden başka bir bilgisi olan var mı? Bir ara sitede oylama vardı galiba neyle ilgili olsun diye tam anlayamadım ne oldu DL çıkmıştı ama bir LotR kadar epik olmadığından bence DL çocuksu kalır.Hem LotR FK ürünü olmaktan çıkıp zamanla siyasi, sosyal , düşünsel bir çok anlam ifade etmiştir.DL olmamalı bence.(Ama Soulforged güzeldi o ayrı)[signature][hline]öldüm demekki yaşıyordum...
Mesaj tarihi:
bir sonraki albumleri 2006 nisan/mayis gibi cikiyor, su an kayit asamasinda, yakinda (2-3 aya yakin dedigim :P) yeni singlelari cikacak...

ayrica oylama sadece tek parca icindi ve soz konusu oylama 2000'de yapildi ve a night at the opera'da tek bir sarki icindi (sonuc: the soulforged)... yeni albumun dragonlance ile alakasi yok...[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"

[Bu mesaj HellHound tarafından 07 Ekim 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
NASIL ya? iyi iyi :) ben tarih kontrolü yapma özürlü olduğum için oluyor böyle şeyler ama onlar da benim gibi körler için 18 fontta yazsınlar kardeşim biz şu tarihte yaptık diye.

Bu arada sitede singleden flan bashsediyor bu sefer eminim ; o yeni haberler kısmında yazıyordu.[signature][hline]öldüm demekki yaşıyordum...
Mesaj tarihi:
Direk Hansi'den alınmış bir bilgidir arkadaşlar; grup 2006'da ülkemizi tekrar ziyarete geliyor (en azından düşünüyorlar). Bir ara chat loglarını koyacağım buraya.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Mesaj tarihi:
Bir arkadaşım dergilerinde yer vermek amacıyla Hansi'yle röportaj yapmıştı. Onun kayıtları şu an elimde değil, alır almaz buraya koyacağım.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
  • Yeni Oluştur...