Copycat Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 www.curse-gaming.com'da Bar'lar bölümünde en çok tutulan addonlardan biri , yalnız ben nasıl kullanacağımı anlayamadım.Nasıl kullanacağız bu addonu ? (En azından ekrana ekleyebilseydim gruplandırmayı felan yapardım :-P)[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 http://savagevines.com/flexbar/viewtopic.php?t=1690 buraya bak birisi 0 dan nasıl flexbar kullanılacağını yazmış[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Copycat Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Teşekkür ederim işime yaradı.Baya uğraşcaz sanırım ^^[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bosuna ugras. Discord cek,rahat rahat ve bence flex'ten cok da iyi.
Copycat Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Discord dediğin şu olsa gerek.Bence çok gösteriş hakim ekrana.Flex çok iyi ama çok uğraşmak gerekiyor istediğin gibi bir şey yapmak için.[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Yok bu Discord Art. Hata bende direk discord deyip kapamisim. Discord Action Bars'i kastetmistim. Istedigin sekilde,istedigini yapabilirsin Discord Action Bars ile,mesela ben soyle bir sey yaptim;
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 kopyam discord o deegıl,discord cek dedıgı discord unıt frames[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bana o son ssteki karakterin yuzdelerinin yazdığı addon lazım onun adı ne?[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Hayir. Gypsy Player Frame. Bar'lar,Discord action bars.
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 peki o raidi gosteren addon hangisi?[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
heso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 CTraid die biliyorum ama yanlış olabilir.[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 43 - Frostwhisper
Copycat Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Discord Action Bars , yanılmıyorsam kullandığım diğer bir addon olan ABInfo ile çakışıyor.Çünkü o addonu ekleyip oyunu açtığımda ABInfo hata veriyor.[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess
Öne çıkan mesajlar