athea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ehe kandirdim =p *!yeni avatariyla hava atmak icin gelmistir* bu benim betada oynadigim twi'lek, lekku cok $Ik ama su anda biri onde biri arkada lekku secilemiyo, ya ikisi de arkada, ya ikisi de onde ya da yilan gibi bogrune coreklenmis sekiller mevcut sadece... acaba image designerlar yapabiliyolar mi?[hline]Meelou A'Ie - Twi'lek Scout & Entertainer - Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 güzel avatarmış :)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Valla image designerlarla pek işim olmadığından bilemiyeceğim ama belli şeyler yapabiliyorlardır tahminen?[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bounce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 benim suratimdaki dovmenin rengini degistirttim gecen gun bi image designera[hline]Xerec Fermoth, Eclipse, Dark Legion "Kestane Kebap Acele Cevap" www.uzayli.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 bu kadar güzel bi' twi'lek görmemiştim oyunda .. sana rastlamamışım athea ... :| .. [Bu mesaj odchu tarafından 26 July 2003 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar