Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafayı kırdım.

Arma

Öne çıkan mesajlar

Dün fakülteye giderken bahçede 2 direğin arasından geçiyodum. Meğerse ortada 1 direk daha varmış :]. Direğe bir girdim. Hani frikiklerde top direkden dönünce donnnnk ederya öle ses çıktı. Baya uzaktaki arklar bile duymuşlar sesi. Önce kimse gülmedi. Sonra yanımdaki arkadaş Kerem patlayacak gibi duruyodu. Kerem sakın gülme dememle birlikte adam bankların üstüne yatıp ölesiye gülmeye başladı. Arkamı bi dündüm bi sürü kişi gülmekten geberiyodu :]. Günün olayı oldu ve baya dalga geçtiler.
Siz siz olun 2 direk arasından geçerken 3. direğe dikkat edin.[signature][hline]I gladly obey.
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten komik geçmiş olsun =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ilk 5 sn herkeste endişe olurda.. gülme demek zaten olayın bittiği andır sen o arkadaşlarınla ne kadar süreli ilişkin olursa olsun.. 60 yaşında görsen yine direk maceranı anlatırlar sana. bıkmaya başlarsın hehe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

boynum, tenis filelerine geliyordu. o kadarcıkdı daha boyum. tenis hocamız topları kullandırtmıştı toplatmaya bırakmıştı bızı. koşuşturuyorduk. 2 file arasında tel çekmişler. görmedim. tam boynuma geldi bi anda ayaklarım önüme geçti kafam sırtımdan önce yere deydi :)

sanada çok geçmiş olsun, umarım kalıcı bir şey olmaz.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir kere çok küçük bir salıncağa sinirle, hızlıca oturmuştum. Sığamadığım için önce popo üstü yere düşmüştüm. Sonra kendime geldiğimde de çizgi film misali salıncak arkadan kafama vurmuştu :D

PS: bunu yaşadığımda 13 yaşındaydım, normalde baya zayıfımdır ama o salıncak da bebekler içindi heralde.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...