Drenor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ßu ne yaaa Gülfüdan gösterir de yıkıldım.. *!Yarılır ve Kafasini monitöre sokmaya çalışır*[signature][hline]Don't you cry to night..I still love you baby...
miyagi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 münire meme kpoardı beni abi bea[signature][hline]ddr2621
helena Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 aziz çubuğuuzun aman yarabbi[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
huun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: SON_SAVASCI, 07 Ekim 2005 17:48 tarihinde demiş ki: yuh bu kadar da olmaz sanırım. eğer varsa çok komik eheh ramazan bayrami yaklasiyor eger carpilmadan bir resim cekebilirsem gondereyim resim .
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Gülşen Motor, yav ben genelde motor Gülşen derdim, işe bak.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. "
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ümit karan mesela karan gel oğlum buraya necati ateş gel ateş buraya sultan kaltak kaltak gel buraya :D[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Sultan Kıç favorim :D[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 lol lolololololol[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ankara tel rehberinde hifzi midik ve ümü$ pipi$ isimlerini bulmustuk antalta tel rehberinde de abdurrahman abdurrahmanlarli ismi var[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Dynamic de 2 topic'de de aynı şeyi söylemiş :D bu arada, güzeller...[signature][hline]Mekteb-i Sultani
NoS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ezberliycem artık bunları da[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 euhe[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bende basvurup soyadimi Cort yapmak istiyorum, mümkünmüdür ?[signature][hline]
Syn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Aziz Ayı Piskopos ayı gibi bişi oluo :)[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b]
mr_crafty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 benimde soyismim büyükuzukıran:D:D[signature][hline]çok sinirliyiz
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Atilla Otuzbiroğulları , Aşkın Azgın ve Nadir Verir çok güzelmiş yaaa koptum...[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber!
Öne çıkan mesajlar