Helldorado Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Selamlar arkadaslar Yaklasık 4 ay onca kız arkadasım abd ye gitti okumaya 5 sene kadar orada Bende burda delirmek uzereyim acilen gitmem lazim bir sekilde Green Card cekilisi ve Work and Travel disinda ne yollarla gidebilirim gittimmi uzun bir sure gelmeyi dusunmuyorum kacak falan da kalabilirim hic farketmez orda kaliyim bana yeter. Daha once yapmıs amerikada yasayan bana bir sekilde yardimci olabilecek arkadaslar varsa gercekten cok sevinirim...
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Hala okuyorsan, üniversite okumayı taleb edebilirsin orada. Onun dışında greencard almak zor bir iş. Kız arkadaşınla evlen, o orada kaldığı için sen de kalabilirsin. Ya da amerikalı bi kadınla formalite evliliği yap. Kız arkadaşın kabul ederse tabi.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 allah herkese böyle bi aşk nasip etsin[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: tamirci, 06 Ekim 2005 19:51 tarihinde demiş ki: allah herkese böyle bi aşk nasip etsin +1[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
unac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 1.üstteki mesaja alıntı yapmayalım.(site için keyfimden veya suan birine gıcıklık yapmak ve uyuzluk damarlarımın kabardıgı vede canımın birini bozmak istediği için değil tabiki) 2.sen onu okadr seviyosun belli ama belliki o okadar da cok sevmiyomus(şahsi fikrim yani içine kurt düşürmek ve yattıgında için içini yemesini istediimden deil)[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Yolun açık olsun.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 maddi durumunuz iyiyse turist vizesi alıp rahat rahat gidersin yoksa öğrencilik vs. vs. yollarıyla ancak[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 @unac: Üstüne benden önce başka mesaj gelirse karışır diye öyle yaptım. Mümkün olduğunca az yapmaya çalışıyorum zaten. Bundan sonra daha fazla "@" kullanırım :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
unac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: nileppezdel, 06 Ekim 2005 19:58 tarihinde demiş ki: @unac: Üstüne benden önce başka mesaj gelirse karışır diye öyle yaptım. Mümkün olduğunca az yapmaya çalışıyorum zaten. Bundan sonra daha fazla "@" kullanırım :) al bende yapıyımda odesmiş olalım..bunumu istiyosun....siteyi cökertelim mi yane..haaa sona soruyorum...[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 unac mümkünse bi doktora görün[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 @unac Sakin...Nefes aaaal,nefes veeeer... Bu ne sinir yaw?Nolcak bi üsttekini quote yaptı die...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
unac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 @tamirci bu sene robot gibiyim.tamirciye gorunsem..sen bakarmısın[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. [Bu mesaj unac tarafından 06 Ekim 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
cenx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hassas çocuk o elleşmeyin fazla :D[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Helldorado Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Arkadaslar konu hakkinda baslik atalim mumkunse... Maddi durumumuz iyi olsa da ailemin verecegi parayla okumaya gitmek istemiyorum bir sekilde calismaya gidip kendim parami biriktirmek niyetindeyim su anda uni 1. siniftayim 1 sene calistiktan sonra yeterli parayi edinebilirsem kendime o sekilde okumaya gitmek istiyorum hem okuyup hem calisabilirim bir sekilde belki bilmiyorum su anda tam. Nasil gidebileceigmi bir sekilde kestirebilsem veya bir yol bulsam mantikli olabilecek o zaman daha rahat plan yapabillicem fakat su anda pek bir biligim yok ve bilgi edinebilcek en iyi yer mezun.com o da tam bir copluk.
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: unac, 06 Ekim 2005 20:06 tarihinde demiş ki: said: nileppezdel, 06 Ekim 2005 19:58 tarihinde demiş ki: @unac: Üstüne benden önce başka mesaj gelirse karışır diye öyle yaptım. Mümkün olduğunca az yapmaya çalışıyorum zaten. Bundan sonra daha fazla "@" kullanırım :) al bende yapıyımda odesmiş olalım..bunumu istiyosun....siteyi cökertelim mi yane..haaa sona soruyorum... Gül gibi insan dokunmayın nileppezdel'e ehe.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana
Helldorado Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 tr said: unac, 06 Ekim 2005 19:56 tarihinde demiş ki: 1.üstteki mesaja alıntı yapmayalım.(site için keyfimden veya suan birine gıcıklık yapmak ve uyuzluk damarlarımın kabardıgı vede canımın birini bozmak istediği için değil tabiki) 2.sen onu okadr seviyosun belli ama belliki o okadar da cok sevmiyomus(şahsi fikrim yani içine kurt düşürmek ve yattıgında için içini yemesini istediimden deil) Bilmediğin şeyler hakkında fazla yorum yapmamanı öneriyorum ayrıca sana çünkü gerçekten bilmiyorsun...!
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Ben hala formalite evliliği derim. Okula kabul edilmeme riski de var. Bi evlilik yap, orada çalışmaya başla sonra okula başvurursun zaten.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
unac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 @nileppezde ozur dilerim =( ben bi hayvanlık yaptım... *!tez vurun kellemi*[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Dostluk kazandı.. =P[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana
unac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Helldorado, 06 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: tr said: unac, 06 Ekim 2005 19:56 tarihinde demiş ki: 1.üstteki mesaja alıntı yapmayalım.(site için keyfimden veya suan birine gıcıklık yapmak ve uyuzluk damarlarımın kabardıgı vede canımın birini bozmak istediği için değil tabiki) 2.sen onu okadr seviyosun belli ama belliki o okadar da cok sevmiyomus(şahsi fikrim yani içine kurt düşürmek ve yattıgında için içini yemesini istediimden deil) Bilmediğin şeyler hakkında fazla yorum yapmamanı öneriyorum ayrıca sana çünkü gerçekten bilmiyorsun...! farkındaysan ben orda esprituel bi cvp yazdım..anlamadıysan senin sorunun.[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: nileppezdel, 06 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: Ben hala formalite evliliği derim. Okula kabul edilmeme riski de var. Bi evlilik yap, orada çalışmaya başla sonra okula başvurursun zaten. Formalite evliliği, iyi, güzel de. Kolay değildir. Hemen olmaz zaman lazım u.s.a'dan tanıdık çevre lazım.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ucakla git:P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Ya ders notlarını çok yüksek tut (4.0 gibi ;) ) burs kazan?[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
unac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 @CusTodeM seni kınıyoruz[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Helldorado Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: unac, 06 Ekim 2005 20:19 tarihinde demiş ki: said: Helldorado, 06 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: tr said: unac, 06 Ekim 2005 19:56 tarihinde demiş ki: 1.üstteki mesaja alıntı yapmayalım.(site için keyfimden veya suan birine gıcıklık yapmak ve uyuzluk damarlarımın kabardıgı vede canımın birini bozmak istediği için değil tabiki) 2.sen onu okadr seviyosun belli ama belliki o okadar da cok sevmiyomus(şahsi fikrim yani içine kurt düşürmek ve yattıgında için içini yemesini istediimden deil) Bilmediğin şeyler hakkında fazla yorum yapmamanı öneriyorum ayrıca sana çünkü gerçekten bilmiyorsun...! farkındaysan ben orda esprituel bi cvp yazdım..anlamadıysan senin sorunun. Sence altinda espri kaldirabilecek bir başlığamı benziyo bu...?
Öne çıkan mesajlar