JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 internet explorer dan araçlar-internet seçenekleri-bağlantılar-yerel ağ ayarları- daha sonra böyle yapılcak böyle yaptıktan sonra siteye giriyo fakat id pass yazıp login olunca tekrar aynı şey çıkıyo orasını çözemedim tamamen çözen varsa buraya belirtsin plz[signature][hline]Diez~TrueBanana~Berserker-Hero (Sold) Beramus~JustGiveMeUrNp~Arch Mage (Sold) Beramus~:Sacrifice:~Kasar Hood (banned) Beramus~xxxxxxxxxx~Sanane :) (Duping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 kullandığın proxy ile ilgili bişe sen italy dan bi ip adresi kullanıosun mesela bi bunu dene bak normal çalışıo her şey 200.153.112.250 3128[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 10+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_duper_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 k deniyim bi[signature][hline]Diez~TrueBanana~Berserker Hero (sold) Beramus~JustGiveMeUrNp~Arch Mage (Sold) Beramus~:Sacrifice:~Kasar Hood (Banned) Beramus~xxxxxxxxxx~Duper Hood (Duping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: _duper_, 01 Ekim 2005 09:45 tarihinde demiş ki: k deniyim bi sen niye yörünge dışı oldun anlamadım ?[signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares ID: Diablo_Angel------iD: : DarKVaNe : Nation: Karus-----Nation: Karus Lvl: 6x-----Lvl: 5x np:6xxx-----Np 15xx Clan:InTouChaBl3-----Clan: fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Diez~TrueBanana~Berserker Hero (sold) Beramus~JustGiveMeUrNp~Arch Mage (Sold) Beramus~:Sacrifice:~Kasar Hood (Banned) Beramus~xxxxxxxxxx~Duper Hood (Duping) :lol:[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_duper_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 benim kızgınlığım burda noldu fln diye bi başlık açmıştım ben banlanınca herkes geçmiş olsun diceğine dalga geçti daha dur sen neler gelcek başına dedi gm dalga geçer gibi charımı lvl 1 yapıp forumlara koydu bunlara bakıp bide millet dalga geçti en kötüsü ise paticikten biri gitti beni knightonlineranking forumlarına şikayet etti.ama ordada onlara cevap verdim.ama bunu yaparak dahada sinir ettiler beni şimdi durdursunlar bakam.[signature][hline]Diez~TrueBanana~Berserker Hero (sold) Beramus~JustGiveMeUrNp~Arch Mage (Sold) Beramus~:Sacrifice:~Kasar Hood (Banned) Beramus~xxxxxxxxxx~Duper Hood (Duping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bu nu yaparsak internette knightonline sitesine girmekten başka bişey oluyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromanyak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 odtu deki bilgisayarlardan sayfaya girilip login olunabiliyor şifre falan değiltirmeniz gerekirse biraz kasın odtuye gelin ordan deiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 dediklerinizin hepsini denedim olmuyor :( şu doğru dürüst anlatırmısınız,acilen siteye girmem lazımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CeZaM Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 abi helal olsun sana vallaha sende olsamasan lvl 60 bi charım gitti lvl 61 olsnı kurtardım sayende verdigin gibi herseyi girdim sonuncu güzel site actı ve sifremi mailimi degistirdim arkadaslar gireyeyenler tam olarak söyle yazın bu ayarları yaptıktan sonra www.knightonlineworld.com olarak www kesin koyun basına yoksa site acılmıyor eror hatası veriyor bu ayarları veren arkadasım cok saol !!!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rei Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yalnız ben bundan biraz işkillendim çünkü ko böyle bişey yapacaksa neden bi ilan yada duyuru yapmadı bu adam nerden örendi belki buda o id pass yazıpta milletin çarını soyan sitelerden ne malum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 o dediğiniişş işlemleri yaptım ve intenet basğlantım felaket bi şekilde yavaşladı siteye girmesemde oluurr şifremii sadece ben biliyoruumm :)[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Çoktan beri girmediğime bilmiyorum. Türk ipleri mi banlandı ??[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Bunları yapıncade girmiyor artık knight online'i Bozdular Oynanmaz oldu bende Bıraktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadLy_TurK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 beyler bilg a format atıcam ama tekrar ke yi nerden indirebilirim siteye girmio dionus başka bi adres var mı acaba ke yi indirebilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ya su proxy yi acınca internetim yavaslıyo nedenini bilen varmı?????????[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya bu ne alaka anlamadım, sabah evden kablo ile açılıyodu web sitesi su an cafe deyim adsl var açılmıyor..[signature][hline] Nick : DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Clan : RedAlert Np : 26xxx Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustDuping Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ben tam anlayamadım masa ustunde nası yapcagımızı tam bi açıklarmısınız? İng. ceye gore pls XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Valla bende sürekli açılıo site türk ipleri banlandı diyorsunuzda biz gevurmuyuz ? Bizimki giriyor..Arkadaşımkide giriyor cafe sahibi arkaşımınkide giriyor siteye..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ee bende veya başka arkadaşlarda nie girmiyo o zaman "HTTP 403.6 - Forbidden: IP address rejected"[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ya arkadaşlar. kablo net te açarr kablo net farklı bir platform, ADSL farLı bir platform'dur kablo netin tabanında turkiye IP si bulunmuyor. bu yüzden kablo net ile KOL siteye girişte sorun yaşanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENERAL_069 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 200.153.112.250 3128 bu proxy ile giriyor ama internet hızını çok düşürdü neden acaba.....[signature][hline]NAME: GENERAL_069 LEVEL: 61 CLAN: TurkMasters JOB: ARCH MAGE (Papper Mage) SERVER: Ares NOT: Dış görünüşe önem vermem... Röntgen çektirip öyle gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 adam gibi güvenebileceim bi proxy arıyorum bild.de'nin bulmuştum bi ara[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. [Bu mesaj Dextra tarafından 04 Ekim 2005 03:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dextra tarafından 04 Ekim 2005 03:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 proxy nin amacı ip sini yazdığınız makina üzerinden siteye bağlanarak ip nizi gizlemesi. olay şu ki sürekli proxy kullanırsanız web sitesi görüntüleme hızınız düşer sadece ko nun sitesine gireceğiniz de açın. bağlantını yavaşlıyomuş gibi görünmesi normal dir.[signature][hline] Nick : DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Clan : RedAlert Np : 26xxx Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcubelahire Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya arkadaslar benim accaunt şifre hatası verıo şifre degiştirmemem imkansız çünkü site bakımda sizce hack mıdır yoksa şifre baska yerden degiştirliyo mu yoksa bi bug mudur lütfen cvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar