BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Evet para lazım satıyorum her şeyimi :( Dungeons and Dragons seti içinde zarları, (4 lük zarı eksikti sanırım değeri 20 milyon) Monster Manuel 2 (fotokopi değeri 20 milyon) Players Handbook (türkçe bu değeri 40 milyondu) 39 tane minyatür (bu hasbronun minyatürleri ve tüm eşyaları işte değeri 50 milyon küsür) normal de almaya çalışsanız : 130 milyon sıkıştığım için 60 milyona bırakıyorum temizler pek bi zararları yok :( parça parçada satabilirim isteğe göre... minyatürler (tüm setle birlikte) : 30 milyon Monster Manuel 2 (fotokopi temiz) : 10 milyon Players Handbook (türkçe orjinal) : 20 milyon [spo1=almak isteyen olursa telefonum...]0538 696 13 56[/spo] [signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] [Bu mesaj BeIlow tarafından 30 Eylül 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj BeIlow tarafından 30 Eylül 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 up !!![signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 napam satıyorum :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bellow numarana sapıklık yapacam MUHAHAHAHHA[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 o ikinci hattım sapık dolu buyur sende.[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar