Dolis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 tesstte priestımla girdim bi warriora duel teklif ettim orgrimmar kapısında aynı anda elf geçiyodu Mind control ettim guardların yanına soktum adam MC den çıktı daldı guardlar sonra adam öldü duel başlamış aynı anda guardlar bana daldı ve duel bitince yenilince guardlar geri gittti WTF WTF nasıl olur orgrimmar grunt bana atck yapıyo?[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bu ne[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 işte buna bug denir. lol süpermiş[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 kapida tepismeyin diye yapmistir, toz giriyo iceri, hem ses gurultu oluyo hastasi var yaslisi var...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj aquila tarafından 06 Ekim 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 guarlara dost olan bir ırk la düşman durumdasın ve guardların düşmanına mintcontrol yapıyorsun sen guardlara dost olan ırk la düşman olmasaydın guardların düşmanı olan ırkı mintcontrol yaptıktan sonra duel yapıp ta guarlarında düşmanı olmasaydın guarlar elf i kestikten sonra sana duel de daldıysa eğer bu olay guardların düşmanına dostca olduğun için değil guardların dostuna düşmanca olmandan lol neyse iyice karıstı ama oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: porsuk, 06 Ekim 2005 22:59 tarihinde demiş ki: guarlara dost olan bir ırk la düşman durumdasın ve guardların düşmanına mintcontrol yapıyorsun sen guardlara dost olan ırk la düşman olmasaydın guardların düşmanı olan ırkı mintcontrol yaptıktan sonra duel yapıp ta guarlarında düşmanı olmasaydın guarlar elf i kestikten sonra sana duel de daldıysa eğer bu olay guardların düşmanına dostca olduğun için değil guardların dostuna düşmanca olmandan lol neyse iyice karıstı ama oyle abooooo bune başım döndü okurken hasdjıalhajkfhdaf [Bu mesaj n3mrut tarafından 06 Ekim 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Çok kısa ve net düşmanımın düşmanı dostumdur nasıl?? uahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 lol bug master maille sole bug fainder ol :P[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Eee şimdi neden büyük şehirlerde duel'in yasak olduğunu öğrenmiş olduk :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: aquila, 06 Ekim 2005 22:55 tarihinde demiş ki: kapida tepismeyin diye yapmistir, toz giriyo iceri, hem ses gurultu oluyo hastasi var yaslisi var... +1 muhauhaumhahma orclar işte bilmiyolarki insanlığı terbiyeyi diğerler zaten belli hayvan işte inek :D ne bilsin terbiyeyi[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bir defasında priest'imle herhangi bir pvp'lik durum olmadan kapıdan giriyodum, hatta 2-3 kişi gruptuk ve o şekilde giriyoduk booty bay'e. Neyse tam içeri girerken shadow form'a geçtim ve bunu yapar yapmaz guard'lar saldırıp öldürdü. Allah'tan mezarlık hemen yanıbaşı ama hala neden olduğunu çözemedim, sanırım arada oluyor böyle :)[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ya ben Tanariste oyle dururken hunterin teki feign death mode dayken petini bana saldirtti bende kaçmaya calisirken guardlarda beni kovaliyordu anlamadim :P[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: berqe, 07 Ekim 2005 14:38 tarihinde demiş ki: ya ben Tanariste oyle dururken hunterin teki feign death mode dayken petini bana saldirtti bende kaçmaya calisirken guardlarda beni kovaliyordu anlamadim :P mage sen ve chili armor yada ice armor aktifse kaçsan bile az da olsa hasar verdiğinden guardlar seni de kovalar diye biliyorum.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar