Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güzin abla : "sünnet olmuyor"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahahahahaha[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
sence :-)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
said:
Messor, 10 Ocak 2005 01:33 tarihinde demiş ki:
aramaya inandım ve buldum ama orda arkadaş resmi gösterememiş sanırım, bende bu uzun, hareketli ve yorucu günün ardından yüzlerde bir tebessüm amaçlı (cümle uzadı durduramıyorum) topic bırakıyım dedim gitmeden.

iyi geceler..

Sevgili Messor ,
Bu dopii bizimle paylastigin ,aramaya inandigin ve ayriyetten bu uzun hareketli ve yorucu günün ardindan yüzümüzde tebessüm biraktigin icin Tesekkürler =P
ehiehi
iyi sabahlar ..[signature][hline]Butterflies in the jar
so breathless....

lylide..
Mesaj tarihi:
öeh ben 7 aydan sonra feci koptum kendime teşekkür ederim : )
sevgili vaniLLe;
iyi sabahlar.. ehiehi[signature][hline] harvester
Chiptech 24 Temmuz 2005'te msnde demişki:

18ime geleyim,ehliyetimi alayım,saçı sakalı uzatayım,küpemi takıp dövmemi yaptırayım,solomu atayım bak çok güzel olacak
lylidn...

[Bu mesaj Messor tarafından 01 Ağustos 2005 06:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oaha türistlerin şeyini rahat bırak demiş kaka kadın.
daha neler vardır kaçırdığımız off. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
fake bu.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
BAL GİBİ FAKE İŞTE[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Süper ya gülmekten ölüyorum

-"Hav ken ay go tu Sultanahmet"
-"Oleeey bana evlenme teklif ediyoo"

Bi insan bukadarmı salak olur

Ama güzin ablaya gelen mektupların %95 i fakedir zaten.Çoğu fantazilerini anlatıyo diğer kalanlarda böyle salak salak sorular sallıyolar:D

Güzin ablada kek tabi hepsini yiyo=)
Mesaj tarihi:
bu güzin abla robotmu ya insan isyan filan eder ne biçim sorular var hele bir tane vardı nette dolanıyodu tam 1 sayfa yazı yazmış kız ama karıştırmış rezil etmiş iyice güzin ablada hiçbirşey anlamadım filan demişti :lol:[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do oyu know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 10 Ocak 2005 01:48 tarihinde demiş ki:
muahauh bunu yollayan kişilik (yani güzin abaya yollayan kişilik) harbi salakmış :D

bence bunu yollayan ki$i kesin bir erkektir benim bir ark da haydar dümen'e yaziyordu kiz ismiyle[signature][hline]Kalbim Krizin Bekçisi Olmu$
  • Yeni Oluştur...