Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bonus mission?

Milamber

Öne çıkan mesajlar

ne olaki bu? bw singleda karşıma çıktı en son adam çok uzun konuştu hiç bişi anlamadım orda adamın neden bahsettiğini biri çevirebilirmi?

zeratul bi ayda protoss enerji kaynakları fln tespit ediyor araştırıyor ufak bi birlikle tüplerde garip yaratıklar fln görüyor en son dişinin yanında takılan eleman bua bişiler anlatıyo büyük bi güç engelleyemezsin açın türkiyenin önünü fln dio(cem uzan değil) orda adam neden bahsediyo ? xel naga?
Sosyal ağlarda paylaş

kendisi samir duran .

hybrid bir irk (zerg-protoss) yaratmaktan bahsediyor . hatta konustugu odada tupler icersinde abidik gubidik yaratiklar goreceksin .

kendisinin ne oldugu hakkinda en ufak bir bilgi yok . tek bildigimiz 10.000 lerce yildir hayatta olan bir varlik oldugundan bahsetmesi .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

ve sc evrenidne bilinin kadarıyla 10.000 lerce yıl yaşlayabilecek tek ırk Xel'Naga yani protoss ve zerg un ayratıcısı olan ırktır. bu ırk en son overmind onalrı fark ettiginde bozguan uratılmıştır. bu durumda samri duranın bundan krutulan tek yad aaz sayıdaki xel'naga dan biri odlugunu düşünüp artık 2 başarızsızlıgınıda bu ik iırkı birleştirerek kapatmaya çalıştıgın ıdüşünebiliriz[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...