aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 sevismekte bozar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mix Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 kadınlarda adet bozar mı?[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Take a deep breath... it´s the last one, you will get !!!"
berqe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 e yuh yani[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Doğal bir sebep olduğu için zannetmiyorum bozacağını. Bunlşarı tvde tartışıo bazı salak din adamları.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 yaw hoçaaam şimdi hasta olunca yutkunuyoruz yaa.. [spo1=igrenebilirsiniz]balgamlı falan oluyor[/spo] o zaman oruc bozuluyo mu? ben dışarı tukuremiyorum bi türlü..[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 mesela böyle bir topik açınca bozulabilir.
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 her ramazan okuyoruz bunları bi turlu ezberliyemedi millet[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Kasanova Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bende bişey sorucam mesela oruc tuttuk diyelim sonra açtık orucumuzu iftar zamanında ondan sonra sahura kadar cinsel ilişkiye girebilioruz dimi? merak ettimde sordum[signature][hline]I am the best f.ck the rest
Lyrent Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bırakınız ya 11 ay çatır çutur, 1 ay "ııh başım ağrıyo".[signature][hline]G 3 N K f t w
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Adet orucu bozar. Güne gün tutmak gerekir.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
Öne çıkan mesajlar