Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Oynarken Coşan Eleman AGRESIF OYUNCU >: ) [+16 video]

DueLisT

Öne çıkan mesajlar

bu eleman cok garip , oyun oynarken tepki ben de veririm arasira ama bu hakkaten sorunlu bi kişi.

anladigim kadariyla Xbox live dan Halo oynuyor ve bazi karalerde mikrafonlu kulaklıkla diger oyuncularada demedigini burakmıyor.Bi yerinde karsıki elemanla konusuyor eleman orda her oldugunde cıglık atiosun tarzi bisiler dior falan. izlenmeye deger komik bi video.yanlız nasil cekilmis anlamadim gizli kamerami yoksa birimi cekiyo onu bilmiyorum ingilizcede olsa kufur icerir ona gore

AGRESIF OYUNCU TIKLA INDIR[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

elemanlar artık cık sen diolar ama karsiligini veriyo hemen ahahah , sesi acarsaniz kulaklıktaki cogu konusmalar duyuluyo : )[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

yapmacik degil ya baya sinirden titriyo eleman :)[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

once tv yi tokatlayarak(gururunu kirdigi) sonrada yumruklayarak(kimin daha guclu oldugunu gosterdi) en son olarakta sarsarak(kendine getirdigi) sahneden sonra O_o moduna soktu beni
bolelerine oyun almamak lazim. en azindan cok isarar ederlerse ("butun arkadaslarimin var ama :( " tarzinda) ellerine birer sims veya turevi oyunlar vermeli
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada yazlıkta pes turnuvasında 12 kisi bizim evde :D rövanslı oynuoz kesin yenmem lazım hakem kırmızı gösterdi bnm oyuncuya bni sinirlendim bi yumruk bide balgam televizyona millet yarıldı FU** die baırdım D:[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee
Sosyal ağlarda paylaş

muahuh! :horace: bende tepki veririm. joypad i ısırark kırdım daha geçenlerde. ama harbi uyuz olmuştum. doom3 oynarken sürekli küfür ederim kenime gaz verömek ve korkmamak için :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır:
sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim?
Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok

Sosyal ağlarda paylaş

Zmuzahah. Küfür bilmiyo la bu. Aynı şeyleri tekrarlıyo :-P[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

Adam sorunlu ama hep aynı küfürler[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki:
----------
Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo

----------
*Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur *

[/b]PetLine Veteriner Kliniği
Buda Kopulacak Topic ve Mantarın Süper Yazısı
Sosyal ağlarda paylaş

kufurleri hep karsı taraf oyuncularına ''online'' olarak ediyor esas nokta o , ve olunce yediremiyo belki NPC lerle oynasa bu kadar sinir olmaz hahaha alıcan kızılcık sopasını buna çaat çaat[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

saçma.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasındaki eleman söylemiyo... Kulaklıktan gelen sesleri de kaydetmişler.
Bu çocuk sipastik gibi bişey ya. Bukadar mı dayanamaz insan kaybetmeye eşek gibi anırıyo
[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Nerf Shaman!

[Bu mesaj Sensible tarafından 05 Ekim 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...