sonique Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 arkadaşlar nebulada oynuyorum oyuna tam girerken adamı seçiyorum tıklıyorum oyun gidiyo ama sesler geliyo görev çubuğunda gözüküyo oyun ama giremiyorum bi yardım edin lütfen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yeri yanlış ama görev çubuğunda client'a sağ tıklayıp ekranı kapla de.[signature][hline]toggie, 23 Eylül 2005 15:17 tarihinde demiş ki: çok afedersiniz şimdi bu gaykızı ise g*tten çıkma oluyor o zaman. wook, 23 Eylül 2005 15:23 tarihinde demiş ki: eheh toggie olaya yeni bi boyut kazandırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hehe kolaymış ya bende sitres yaptım valla bide bunları nereye yazcam bu tür soruları bilmiyorum da ondan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ne aciliyet ama:D[signature][hline]www.xeria.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar