echelon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mrb.Ben consolda .serv yazdıgımda mesela teach tası cıkaramıyorum .add c_teacher_vendor yazıyorum olmuyor bi yardım pls:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 teacher yani teach stone veya vendor scriptin varmi ? eger ki varsa bunun idsi ni ogrenip tekrar dene...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
echelon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ya yok .serv yazdıgımda not privlegend command yazıyor daha sonra idsini yazınca teacherın error veriyor bilen yokmu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bi dakka anlamadım oyunda teacher vendor yaratcaksın bunun consol ile alakası yok staff char inla girip .add c_teacher_vendor yazip yaratican eger yaratmiyorsa teacher vendor un id i değişiktir teacher vendor un bulunduğu script e bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChenZhen Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 .serv deilde .add ile cıkmasın bu teacher iyi bak bence:)[signature][hline]http://www.slayertr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 .serv demekle scp yuklemesi Yapma isleminden bahsediyorsan .serv.laod scriptsyolu/scriptsismi.scp seklimde yukleme adr1ndan da diger arkadaslarin dedigi gibi .add c_skill_teacher gibi id'si neyse o komutla c1kartabilirsin scp de sorun yoksa da hata vermesi mumkun degildir.. ancak .serv seklinde bir item ekleme komutu duymad1m:)[signature][hline]www.xeria.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar