echelon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mrb.Ben consolda .serv yazdıgımda mesela teach tası cıkaramıyorum .add c_teacher_vendor yazıyorum olmuyor bi yardım pls:.......
maddoq Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 teacher yani teach stone veya vendor scriptin varmi ? eger ki varsa bunun idsi ni ogrenip tekrar dene...[signature][hline]
echelon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ya yok .serv yazdıgımda not privlegend command yazıyor daha sonra idsini yazınca teacherın error veriyor bilen yokmu ya?
bilgehan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bi dakka anlamadım oyunda teacher vendor yaratcaksın bunun consol ile alakası yok staff char inla girip .add c_teacher_vendor yazip yaratican eger yaratmiyorsa teacher vendor un id i değişiktir teacher vendor un bulunduğu script e bak
ChenZhen Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 .serv deilde .add ile cıkmasın bu teacher iyi bak bence:)[signature][hline]http://www.slayertr.com
Luke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 .serv demekle scp yuklemesi Yapma isleminden bahsediyorsan .serv.laod scriptsyolu/scriptsismi.scp seklimde yukleme adr1ndan da diger arkadaslarin dedigi gibi .add c_skill_teacher gibi id'si neyse o komutla c1kartabilirsin scp de sorun yoksa da hata vermesi mumkun degildir.. ancak .serv seklinde bir item ekleme komutu duymad1m:)[signature][hline]www.xeria.gen.tr
Öne çıkan mesajlar