Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BUG

Lucretia

Öne çıkan mesajlar

Winterspring in Everlook şehri yüksek lvl arkadaşlarında bilecei gibi bir truce (anlaşmalı barış) şehridir, yani horde ve ally playerlar birarada bulunur ama birbirlerine dal(a)mazlar (isterse dalsın, 90 tane lv 57 goblin tepesine biner).

Tavernanın karşısındaki kulubenin (:P) tepesine çıkın, bunu yapmak için kenardaki varilleri ve kubbemsi kısımdan çıkan bir kazıı kullanmanız gerek.. tepede aktif bir alet var.. onun horde un npc şerine dönük kısmındaki menteşesi üstünde durup herhangi birine İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE saldırabilirsiniz ve -eğer dopru yaptıysanız- goblinler size dalmayacak!! lv 53 mage arkadaşı çaarıp lv 60 rogue kestirdim yarıldık muhauhauhaua

NOT: BOKUNU ÇIKARMAYIN !!!! ben 1 kere yaptım ve bıraktım, zaten öyle çok yapmak isticeniz bişi diil, sadece löp diye açıkta afk olan karşı taraf oyuncularını kesebilirsiniz, ve belki de buna değmez bile.. siz siz olun bunu günde 10 kere yapmiin.. zaten büük ihtimalle report edecem akşam bugı paylaşım sizle dedim =P

benzer bir bugı hunter lar kullanıyodu.. feign death nerf lenmeden petlerini saldırtıp feign death yapıp kurtuluyolardı, petin saldırdıı da ölüyodu.. bilginize
Sosyal ağlarda paylaş

Wendigo ally olup kepce kulak elf oynamaktan beyniniz durmus tabe.
Horde olup gadgetzana girmeye calıssanız bu olay yuzunden oyunu bırakabilridiniz bi donem. Orda 20 tane ally oluyodu.

Bu arada arkadasalr o yaptıgınız sey eger page atılırsa cezası war warning alıyorsunuz 2 warningdede ban cezası war solemedi demeyin.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 06 Ekim 2005 13:43 tarihinde demiş ki:
o ufak alan parcasi guardzone tanimlamasina girmemis yani

bunu arastirip da bulan arkadasa akil fikir diliyorum
o vakti instance da gecirip item yapsa ab de daha fazla horde keserdi sanirim ;)=

komik..

bunu rastgele buldum & 5dk sürmedi bu fikre varmam

beni bu şekilde aşağılamaya çalışman hoşuma gitti doğrusu.. ii denemeydi

hatırlatalım, burda birbirimize kritik yağdırmak değil, fikir paylaşmak üzere burdayız.. evet, kritik de bir tür fikirdir ama bu kadar ufak hadiselerdede yapılmaz yani!!
Sosyal ağlarda paylaş

cok bilinen ve yasak olan birsey.

everlookdaki bilimun binanin ve cadirimsi hedelerin ustune cikilabiliyor zaten, ben level 58 civarinda winterspringde xp kasarken cok egleniyorduk o cadir tepelerinde.

gadgetzanda da catilara cikilabiliyor fakat ordaki guardlarin silahlari da oldugundan direk cikartip ranged olduruyorlar birine daldiginda.[signature][hline]oyle iste.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...