l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Oyun esnasında kecon kesiyodum can sıkıntısından baktım melek belirdi kaybolmadam 5kecon 3 bulcan kestim.Keconların 2 sinden kekuri rinig,2 sinden kekuri belt,birinden her ikisi çıktı.Bulcanlardan ise 1 upgarete kağıdı,x1000,+8 ve bulture horn çıktı.Hadi maradonu işgaledin melek çıktığı an ne kadar keserseniz faydanıza :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ne zaman oldu bu olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 5dk önce olud hem pati yi okuyom hem tezgahta satıyom şu an satıştayım.Ama manner 1650 üzeri olmasıda gerekiyomuş yeni öğrendim benm manner 1754 hadi yolun açık olsun:lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: l_Sarsie_l, 05 Ekim 2005 14:38 tarihinde demiş ki: Oyun esnasında kecon kesiyodum can sıkıntısından baktım melek belirdi kaybolmadam 5kecon 3 bulcan kestim.Keconların 2 sinden kekuri rinig,2 sinden kekuri belt,birinden her ikisi çıktı.Bulcanlardan ise 1 upgarete kağıdı,x1000,+8 ve bulture horn çıktı.Hadi maradonu işgaledin melek çıktığı an ne kadar keserseniz faydanıza :lol: x1000 demişsin artık çarpma yokki iyi sallamışsın valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Arkadaşım ben onu ko dayken cz de görüodum her kestiğim adamdan tam tamına 50 np geliodu partyde de değildim çok şanslıymışım :D bana ultra yalan gibi galdi amcam sıkmış biraz kaldıki kecoon ların hiç bir cinsinden (kekurikikukaka hariç) kekuri belt çıkmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ne sallaması olum lan çok ciddiyim gir cyaber 1 e görürsün lv 65 benim insanım ismim l_Sarsie_l inanmıyomusun çok nadir oluyo Xlar!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 cypherda 65 olan kişi 1 yada 2 dir yav eminin sarsie die biriside yoktur o 1 2 kişi arasında[signature][hline]Acil +55 itemli Char arıyorum eskişehir içinden olanlara Ytl ile digerlerine oyun parasıyla odeme yapacam ama oyunda cok param yokk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 biz o meleğin altında iki trollking bir harpy queen ve bir samma kestik hepsi bos cıktı. hatta ugursuz geldiini söleynelr bile oldu.kendini kandırma:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bjkbjk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bende geçen solo troll king kesiodum kafamdan melek geçti bi baqtım kutudan +10 2 tane shard ve geri kalan bolmelerde silk bundle çıktı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 heheheee neyi tartışıyosunuz arkadaşlar ya bu yazıları görende acemi sanar sizi lütfen ya[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Bu olabilirmi.. [spo1=angel][/spo] [signature][hline] Nick : DarkLinG Level : 6x Class : Shadow Knight Clan : RedAlert Np : 26xxx Server : Beramus[Bu mesaj Thadeus tarafından 06 Ekim 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bu ne la bu photoshoptur:D[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 sorry yanlış oldu[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 76xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. [Bu mesaj JoeyRamone tarafından 06 Ekim 2005 09:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hayır gayet o dur. Ceşitli hurafelere gore kimi dioki ghost admindir bu. kimi dioki gm lerin izleme aracları bi nevi kameramelek :D Bu arada ghost admin kolpası da söle oluor siz kendi charınızla oynarken bu elemanlar charınıza girip sizin bakıs acınızdan ss cekebilior fakaty hic bi seyinizi elleyemior. LOL :D[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_bank Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 kekuri belt sadece kekurikekukaka dan düşer.iyi sallamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 kedidir kedi...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Son zamanlarda agresifim, ilişmeyin bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 loonely bana suanda kullandigin ve ssite ye girip pw edit edebilecegin bir proxy varmi siteye girdigim bi sürü var ama olgin olmam lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar