Polly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Opeth - Bid You dan sonra beni ağlatan tek şarkı.Nakaratı ve hafif solosu içinizi parçalayacak kalitede.Nakaratı bu kadar akılda kalıcı şarkı pek az dinledim.[signature][hline]This is episode 666...destination is chaos.. Dark Polly Episode 666 [Bu mesaj Polly tarafından 06 Ekim 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Aynı albümdeki Metaphor isimli şarkının da bu iltifatları hakedeceği kanaatindeyim :)[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains
Jester Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 i'll rise, and i won't trip again.. hayat felsefem olduydu zamanında..[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust.
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 I think its taking over everything falls dark Brake me open the desperate cry...[signature][hline]
Polly Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ayrıca servisle göztepeye giderken gün doğuşunda boğaz köprüsünde oluyoruz ve şarkı hakettiği saygıyı görüo ve inanılmaz bi atmosfer oluşuo..camı bile kapamıorum soğuk vuruomuş filan..o an düşünemiosun.. ama sonra hasta oluosun sırtın ağrıo =([signature][hline]This is episode 666...destination is chaos.. Dark Polly Episode 666
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 claymande satellites and astronautsda yer alan cümle : been hiding since i heared "never" take me back to jesterday, i need to grow ve ardından gelen reroute to remain albümündeki en sevgiğim parçalardan biri olan Dawn Of A New Day'de yer alan cümle: the thoughts from jesterday forgotten i like the way this new skin :( baya üzülmüştüm ilk ama sonra alıştım :)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity
Öne çıkan mesajlar