Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Beyle hele şükür knightonline ın sitesi proxysiz falan açılıyo...Düzeldi yane artık istediiniz gibi girin passwordlarınızı falan deiştirin... kolay Gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 yoooo açılmıyo hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Aga bende açılıyo walla....Oyundan çıktım açıldı walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leplicantt Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bence Değiştirmen İmkansız. Ama İng.cen varsa AdminLere Mail Atarsın.OnLarda İşLerine Gelirse VerirLer.[signature][hline]Name:Leplicant Server: Diez Clan:Mystery Np:70xxx Not:Önemli Olan LvL Değildir. Adam Gibi Adam oLmaktır ßence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ilgilenmiyorlar öğrenin artık şunu lvl 62 char pass ile oyuna login olabiliyodum siteye login olamıyodum yani şifreyi deiştiremiyordum biri nasıl olduysa öğrenmiş pass ı 3 ay içinde char 62 den lvl 30 a düştü tam 3 ay sonra yanıt verdiler şifreniz 0 landı yeni şifreniz bu die 3 AY SONRA...[signature][hline] Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 4xxxx Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar