Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çöm sakaları...

angband

Öne çıkan mesajlar

said:
Glatheros, 06 Ekim 2005 15:46 tarihinde demiş ki:
o çömde birazcık adamsa, siz nasıl onu çöm ettinizse. oda sizi döm eltir

Lol dıyom sana sadece guzel bı yaklasım tebrıkler :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer

msn
Sosyal ağlarda paylaş

wallahi benim yanımda 5. sınıf bi arkadaş kalıyor ama daha çömlük göstermedi şerefsizim :D[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki:
----------
Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo

----------
*Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur *

[/b]PetLine Veteriner Kliniği
Buda Kopulacak Topic ve Mantarın Süper Yazısı
Sosyal ağlarda paylaş

bır banyo fısı sakası daha:
com banyo yapacaktır.hemen saka ekıbı kurulur.Senın banyo fısın varmı der?çom yok der.ozaman gıt merkezdekı hamamdan al derler com gıder. :)
yatak damgası:
Com yenı gelmıstır.selamlasırlar.com carsafları sermeye baslar.Huop bılader sen yatagı damgalattın mı? dıye bır soruyla karsılasır.yok abı der.ozaman gıt mudurun odasında muhurlet derler.çom yatagı sırtlanır gıder.
bunu evde denemeyın:
Com olması gerekmeyen bır kısı zom oluncaya kadar ıcırılır daha sonrasızan kısı soyulur.popsunun etrafına yumurta akı surulur.kendı halıne bırakılır.(bu saka yuzunden bır kısı ıntıhar etmıs.buraya yazıyorumda bızden kımse bok yoluna gıtmesın.)[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız.
Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Passanger, 06 Ekim 2005 16:56 tarihinde demiş ki:

Com olması gerekmeyen bır kısı zom oluncaya kadar ıcırılır daha sonrasızan kısı soyulur.popsunun etrafına yumurta akı surulur.kendı halıne bırakılır.(bu saka yuzunden bır kısı ıntıhar etmıs.buraya yazıyorumda bızden kımse bok yoluna gıtmesın.)

aynı sekilde çöm icer ve sızar,sona gay egilimleri olan arkadas çöme kötü kötü seyler yapar:D sonada sabah kalkınca kıcında yumurta kırdık denir...böööö...[signature][hline]follow the darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildigim ve en cok hosuma giden.

Dolaba sokulan yeni cocuk dolabin hava almasi icin olan izgaralardan iceri bozuk para atmak sureti ile sarki soyletilmeye zorlanir.

Bir nevi canli muzik kutusu olur bunu bana anlattiklarinda kopmustum canlisini Ankara sinirlari icinde yapmaya karar verirseniz izlemeye seve seve gelirim :D[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Sosyal ağlarda paylaş

Uyuyan arkadaş kıyafetiyle birlikte yatağa dikilir, başına sarıklı bi arkadaş Kur'an okumak suretiyle bırakılır. "155'i arayın" "Ambulans çağırın" "Müdüre haber verin" nidalarıyla arkadaş uyandırılır. "Lan lan lan ben ölmedim oğlum!!!" diye haykırışları duymazdan gelinir ve sonuçta bayılan elemanı uyandırarak şaka sonlandırılır.

Bi de yurtlarda yapılan reis/ağa şakaları en meşhur olanlarıdır. 2 tanesini anlatayım;

Reis/Ağa maiyetiyle odaya girer, tanışma faslından sonra çöm arkadaşımıza ne kadar parası olduğu sorulur (Ki genellikle bu arkadaşlar evden harçlık+yurt parasıyla geldiklerinden cepleri dolu olur.). Daha sonra Reis/Ağa ve çöm kağıt çekme oyununa başlarlar. Kurallar basittir, Kupa as ve Maça as olmak üzere 2 kağıt masanın üstünde durur. Maça As'ı çeken 10 milyon kazanır. Reis/Ağa çeker, Kupa As çıkar, "Ben kazandım" diyerek 10 milyon alır. Çöm çeker Maça As çıkar , Reis/Ağa "Yine ben kazandım" der. Böylece çöm arkadaşımızın parası bitinceye kadar süren şaka açıklandığında, çömün suratındaki rahatlama ifadesi görmeye değerdir.

Reis/Ağa yine maiyetiyle odaya girer, çömle masaya karşılıklı oturutlar, sohbet ederken Reis/Ağa bir eliyle bir cisim tutuyormuş gibi yaparken diğer eliyle de onu okşar. Çöm her ne kadar anlam veremese de sohbete devam eder. Sohbetin ortasında reis ellerini açar ve "Kuş kaçtı , yakala oğlum kuşumu" diye çöme bağırır, çöm neye uğradığını şaşırır ama havayı avuçlayarak "Tuttum abi" der. Reis/Ağa çöme "Kuşu sev şimdi, şefkat ister o" dediğinde çöm kuşu sevmeye başlar. Reis/Ağa tercihen şakayı uzatabilir ama çömün "Abi kuşu bırakabilir miyim?" sorusu şakayı kesinlikle bitiren bir kahkaha patlamasına neden olur.

Çöm şakaları iyidir, güzeldir. İlk haftada yurtta bir çevreniz olur. İsviçreli bilimadamları tarafından insanları kaynaştırmanın en iyi yolu olduğu kanıtlanmıştır.[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

Çöm sakası degil ama yurtta mudure yapılmıs bir saka bu:

Olu bir fare bulunur boynuna bir yazı yazılır "Yonetimi protesto ediyorum bir fare olarak ben bile bu yonetimden sikayetciyim ogrenci arkadaslarıma sabır dilerim ve hayatıma burda son veriyorumé kahrolsun yonetim" seklinde bir yaziyla beraber mudurun kapı koluna asılır

bu kadar[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...